maanantai 6. toukokuuta 2013

Go home Photoshop, you're drunk...

Selasin eBaysta halpisvaatteita ja -korsetteja ja törmäsin kuvaan, joka melkein loksautti leuan irti:

Ei, en tuijottanut takapuolta tai alusvaatteita vaan tuota MUOKKAUSTA! Katsokaa keskikuvan vyötäröä ja sen yläpuolella menevää kiemuraa. Onko vähän muokattu? Ja vielä huonosti! Liikaa ja mauttomasti! Jos silmäni eivät täysin valehtele, yläkulman kuvallakin on vähän kiemurainen käsivarsi (ja tuo patteri tai mikälie on kaarella)? Ja tuo keskikuvan sääri... mitä helv?

Miksi ihmiset tekevät tätä? Tuo ei todellakaan herätä ostohaluja tai muuta.
Päin vastoin, tuo herättää epäluottamusta yritykseen. Millä oikein mainostatte? Okei, myynnissä on alusvaatesetti mutta silti.

8 kommenttia:

 1. Onpa todellakin naurettavaa! Miten joku voi kehdata julkaista noin muokatun kuvan (ja noin helposti huomattavan).. todella rehellistä mainontaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On... Ja jos itse olisin malli, suuttuisin! Eikö tyttö muka ole tarpeeksi nätti muutenkin?

   Mutta kiitos kommentista. :) Ihmeellistä että ihmiset oikeasti lukevat juttujani...

   Poista
  2. Ainakin omaan silmääni malli näyttää nätiltä.. en kyllä ymmärrä miksi aina pitää naisella olla iso etuvarustus ja iso takapuoli, ja jos ei ole niin muokataan sellainen. Olisi karmeaa huomata oma kuva jossain noin rajusti muokattuna. Voi voi tätä nykyaikaa ja naisen "ihannemittoja".

   Ole hyvä vaan :)

   Poista
  3. Mikäs se oli kun Keira Knightly (kirjoitinkohan oikein?) suuttui kun Herttuatar -leffan kansikuvassa ja mainoksissa hänen rintojaan oli suurennettu.

   Poista
  4. No just! En ole kuullutkaan.. mutta en kyllä ihmettele, niin suuttuisin minäkin.

   Poista
 2. Olen aikoinaan pakistanilaisten ja intialaisten juttuja kuunneltuani kehittänyt sellaisen uudissanan kuin burqa-efekti... Mikä on kylläkin vahvasti liioitteleva termi koska kukaan heidän tuttavistaan ei käytä mitään burqaa... Mutta siis, kun naiset pukeutuvat säädyllisesti, silloin vähäinenkin paljaan ilon vilahdus villitsee ja jokainen naisvartalo on kaunis. Tällaiset näkymät niin kuin tuossa kuvassa yllä taitavat aiheuttaa suurina tykitysannoksina päinvastaista, mikään oikea nainen ei enää ole tarpeeksi kiinnostava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä teoria...! Täytyykin enemmän tuota pohtia, herätti kiinnostukseni... Voihan se olla että näin saattaa käydä, vähän niin kuin täällä länsimaissa ei ole koskaan mitään tarpeeksi ja kehitysmaissa yksi radio kylässä on suurta ylellisyyttä, eikä enempää voisi toivoa.

   Poista