perjantai 18. lokakuuta 2013

En ole kuollut...!

Hyvää myöhäistä iltaa kipeänä kärsivältä aNightingalelta. Pahoittelen päivitystaukoa.

Voisin luetella vaikka mitä syitä päivitysten puutteelle... väsymys, laiskuus, on tapahtunut liikaa, ei ole tapahtunut mitään... enkä edes itse tiedä, mikä on totta.

Mutta siis. Pikaisesti viime aikojen kuulumisia... Koulumme, Viherlaakson lukio, siirtyi. Opiskelupaikan muutos, kavereiden lähteminen sieltä, yo-kokeet ja kaikki muukin sählääminen ja säätäminen ovat saneet pääni kerta kaikkiaan sekaisin. En tiedä, näkyykö kaikki stressi ja ahdistus edes päällepäin?

Olen tottunut pieneen, n. 300 oppilaan kouluun, jossa on mukavan kyläkoulumainen tunnelma ja nyt meidät on yhdistetty n. 600 oppilaan lukion kanssa samoihin tiloihin. Joka päivä koulussa kuljen luikkien ja peläten kaikkia uusia kasvoja... en pelkää ihmispaljouksia mutta se on tottumiskysymys! Ja nyt kaikki uudet tyypit ympärillä vain ahdistavat ja pelottavat. Tuntuu kuin joku voisi hetkenä minä hyvänsä hyökätä kimppuuni.

Ja ne yo-kokeet... kirjoitin nyt syksyllä psykologian ja ruotsin. Psykologian joudun luultavasti uusimaan koska pyörtyily. Kyllä, onnistuin pyörtymään yo-kokeessa ja sen jälkeen olo oli niin tokkurainen ja kamala, ettei ajatus kulkenut ja jouduin palauttamaan hirveän kasan käyttämätöntä paperia kun en osannut yhteenkään kysymykseen vastata. Todella kiva. :(

Mitäs muuta? Elliotin kanssa Serj Tankianin esiintymistä katsomassa, Joutsenprinsessa meillä yökylässä (en ole kertaakaan nähnyt KENENKÄÄN nukahtavan niin nopeasti!!!), Gena ja Maailman kaunein ruusu tukevat koulumuutosten kanssa. Paljon muutakin on tapahtunut, nyt en vain jaksa luetella eikä ketään varmaan listat kiinnostakaan. :'D Halusin vain antaa kunnian rakkaille ystävilleni. <3

Ja Viikon teksti -sivu jatkaa toimintaansa ensi viikosta lähtien! Lupaan sen käsi sydämellä! Olen jo tsekkaillut monia ihania tekstejä, mitä palan halusta päästä jakamaan ihmisten kanssa.(Psst... Myrikan Luutakomero -blogissa meneillään arvonta. Kannattaa tsekata pikaisesti!)

4 kommenttia: