lauantai 1. joulukuuta 2012

Kitara, taivas ja... dtm

Arvatkaas, mitä Satakieli sai synttärilahjaksi...?



Joo, synttärini olivat jo lokakuussa mutta nyt vasta sain lahjan kunnolla itselleni. :) Torstaina 29.11. kävin Liskogalleriassa hakkauttamassa käteeni tatuoinnin isän kitarasta. Niinikään muistoksi hänestä.

Noin kolmen tunnin rääkin jälkeen kuva oli onnellisesti paikallaan. <3 Tatuoijana oli Matti ja suosittelenkin häntä jos yhtään ihotaide kiinnostaa. Tarkka ja erittäin mukava. Tässä facebook-sivu, jolla hänen teoksiaan voi nähdä.

Noh, lähdettyäni Liskogalleriasta (300e köyhempänä, 300% tyytyväisempänä) lähdimme Hamelnin pillipiiparin kanssa katsastamaan Dtm:n ja en pettynyt! Paikka oli hieno (vaikkakin hiljaisemman puoleinen torstai-iltana) ja lämminhenkinen. Baaritiskillä pyysin ujona "jotain holitonta" ja sain jonkinlaisen mehusekoituksen... joka oli kyllä mielettömän hyvää. <3 Keskustelimme erittäin pitkään ja sen jälkeen lauloimme karaokea... sain ihan kivat aplodit laulettuani Queenin Bohemian Rhapsodyn. :'D Mielenkiintoista on asiassa se, etten ole juurikaan sitä kuunellut... ainoastaan Emilie Autumnin cover kyseisestä biisistä on puhkikuunneltu.

Valitettavasti minulla ei ole tatskasta kuvaa tähän kun kamera on hukuksissa. :( Mutta Fenderin kitara on kyseessä, ainahan voi vähän Googlen kuvahaulla katsoa. :)

2 kommenttia:

  1. ai wanna sii it!!!! kuulostaa aivan tosi hienolta :)) itse sain äitiltä torut, kun pyysin joululahjaksi (puolivitsillä tosin) tatuointia, en saa semmosta ennen kuin itse tienaan rahat, höh. Mutta olen iloinen, että sinä sait vihdoin tämän kuvasi, olethan sitä jo pitkään toivonut/halunnut/suunnitellut :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallaan ymmärrän äitisi kannan, olihan tatuointi erittäin kallis. :/ Minun oli tosiaan se 300e. Mutta ihan varmasti näät sen jossakin vaiheessa! Olen niin ylpeä tästä että aiai!! :D

      Ja toivonut/ halunnut/ suunitellut... kasiluokasta asti. Ainakin minusta ihan kunnioitettava aika harkita tatuointia. :'D

      Poista