maanantai 31. joulukuuta 2012

Perinteinen maailmasta valittaminen ja uutiskatsaus

Lupasin jo edellisessä viestissä uutiskatsauksen maailman menosta.



Katselin tänään aamulla tiukasti seuraamaani sivustoa lepakkolaakso.net:iä. Törmäsin siellä uutiseen uudenlaisesta eheytyshoidosta... heppaterapiasta.

Terapian ideana on se, että homopoikien annetaan silitellä ja taputella hevosia ja he pääsevät näin eroon liiallisesta feminiinisyydestään. Keino on kehitetty Virginian Cowboy-kirkossa kun mietittiin, miten tästäkin ongelmasta päästäisiin. Ajatuksen isä, Raymond Bell, lähti siitä että uskoo homouden olevan elämäntapa, joka valitaan... ei sairaus.

Itse en tiennyt mitä ajatella, kun luin uutista. Itkeäkö vai nauraa? Itkeä sinänsä että taas yritetään kiusata raukkoja (varsinkin kun kohteena siis olivat erityisesti teinipojat) ja yritetään tuudittautua uskoon homoudesta elämäntapana. Mutta lopulta enemmän nauroin, johtuen siitä että onneksi kyseessä ei ole kastrointi tai sähköshokit ja homoutta ei käsitelty sairautena. Lisäksi voisin ihan hyvin tilata itselleni heppaterapian... hyväksi se varmaan on mielenterveydelle. :) Vaikka ei homoutta vähentäisikään.

Ja lopuksi. Laittakaapa nimeä alle: http://www.amnesty.fi/vetoomukset/seksuaali-ja-sukupuolivahemmistoja-syrjiva-laki-kumottava-kamerunissa
Kyseessä on amnestyn kampanja  homoseksuaalien vapauttamiseksi Kamerunissa.

Hyvää päivänjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti