torstai 27. joulukuuta 2012

Ristiriitojen ihminen... No totta vie, olen!

Joulu on ohitse ja kulkusten kilinä hiljenee. Mitäpä joulu olisikaan ilman musiikkia, jouluruokaa, kuusta, lahjoja... Ja myös ongelmia.
Voi, mitä olisinkaan antanut joulusta kotona! Mutta kun vietimme sen mökillä. :( Talo metsän keskellä, johon on ahdettu kaikki elektroniikka, mitä rahalla saa.  Ja sähkökiuas. Miksi helkkarissa sähkökiuas?? Plus vielä niin sokkeloinen ja vaikea tie talolle, ettei voi lähteä kävelylle. Kävele yksikin risteys liikaa niin et muista enää, mistä tulit.

Olisikohan joululaulut pelastaneet tilanteen? Ei. Radio ja soittolista pyörivät tauotta. Tavallisesti jouluisin soitan pianolla joululauluja mutta nyt soittohökötin oli (totta kai) kotona. Muutenkin tunnelma oli niin kireä, ettei ketään saanut myöskään laulamaan kanssani. No kiva. Joulu ilman musiikkia? Helvetti.

Onneksi jouluiltana kaikki onnistuivat rauhoittumaan. Tai ainakin esittämään rauhallisia. Lahjat jaettiin ja aina kun uskoin avanneeni kaikki paketit, huoneeseen kannettiin uusi säkillinen jaettavaksi. Sain mm. paljon suklaata (kuusi levyä ja kolme rasiaa), kylpypallon ja lahjakortin tiedätte-kai-mistä-liikkeestä, pehmolelun, laukun, mukin missä lukee "You're a homo"... Ja voi! Olin todella lähellä puhjeta kyyneliin kun avasin Elliotilta saamani lahjan. Pieni säästölipas missä on päällä triceratops ja kyljessä lukee: "Paras ystävätops - Olet ystäväni seuraavat 65 miljoonaa vuotta". Olin pitkään harmitellut noita lippaita... kun ne ovat nimillä. Riinasaurus tai Jaskatops... Ja sitten joku kämänen Nimetönsaurus... Kun ei omaa nimeä koskaan ole tuollaisissa, harmittaa. Enkä halua Siskosaurusta. Joten lahja osui prikulleen. :) Haluamani juttu, jossa oli vieläpä niin ihana AJATUS! <3 Kaiken kruunasi mukana tullut kirje... mitä en tietenkään tänne kirjoita. Kirjesalaisuus. ;)

Lahjojen avaamisen jälkeen pientä hauskanpitoa niitä tutkiessa ja sitten nukkumaan. Seuraavana päivänä puhkesikin sitten perheriita ja onnistuin nukahtamaan itkien.

Junalla sitten kotiin. Olen nyt täällä istuskellut yksin ja muu perhe tulee autoilla huomenna. Näen myös vihdoin Tulisielua ja the Lady of Shalottia ja saan annettua heille heidän lahjansa. <3 Pistäisinköhän myös joululahjaksi saamani paidan päälleni? ;)

Kyllä se aurinko sieltä paistaa.~

2 kommenttia:

 1. Sinun olisi pitänyt soittaa/lähettää käsky, että olisin soittanut sinulle! Jos ei olisi ollut asiaa, oltaisiin sitten vaan istuttu hiljaa puhelimessa (: Ei saa kärsiä :(

  Ja tuosta lahjasta, että juuri kun olin vannonut, etten osta kellekään lahjoja, astun tähän nimeltämainitsemattomaan kauppaan ja näen nuo säästösaurukset ja valat unohtuivat samantien :D hmm, kirjettä en enää muista, mitä mahdoin kirjoittaa, toivottavasti en aivan ole nolannut itseäni, jos olen sen puoliunessa rustaillut ^^' :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näh, itsemurhauhkauksia en kenellekään lähetä. :P Mutta ehkä avunpyyntö ei olisikaan niin paha. :)

   Ja et todellakaan nolannut itseäsi, kulta! :D Ihana pieni kirjeenpoikanen ja säästösaurus... Olet kyllä niin kultainen. <3

   Poista