sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Horoskooppini

Ja nyt hyvät naiset ja herrat! Jos ei horoskooppijutut kiinnosta, ei kannata sen enempää lukeakaan. :)Päätin selvitellä tähtimerkkejäni sun muita. Ja tässä nyt yhteenvetoa kaikista erilaisista merkeistäni, mihin olen syntynyt. Jos joku tahtoo, voi yrittää tehdä näistä jonkinlaisen yhteenvedon. :'D Aika sekavia ovat tässä eriteltynä... enkä osaa sanoa, mitä muut minusta ajattelevat, sopivatko nämä minuun laisinkaan.

Kertokaapa, mikä näistä mielestänne kuvaa minua parhaiten? :D

Eläinrata: Skorpioni
Skorpionit ovat perinteisesti kuvattu hyvin vaikeiksi ihmisiksi. Tunteet vievät ja seksuaalisuus on suuri tekijä elämässä. Myönteisiltä puoliltaan skorpioni on kuitenkin luottava ja järkkymätön ystävä, joka laittaa kaiken peliin niin ystävyys- kuin rakkaussuhteissa.

Edustaa: Pluto, vesi, tunteet, seksuaalisuus, ristiriidat

Kuumerkki: Skorpioni
Eläinradan kanssa käsikkäin kulkeva kuurata paljastaa skorpionista uusia puolia. Tulisen ja vahvan luonteen lisäksi skorpioneja pidetään mystisinä ja kaikkea paljastamattomina ihmisinä, joista harva pääsee ikinä täydellisesti selville. Tässä kohtaa skorpionista kerrotaan että tämä on selviytyjä ja putoaa kissamaisesti aina jaloilleen.

Edustaa: Pluto, vesi, magiikka

Suomalainen: Päämerkki Mäyrä, sydänmerkki Ilves
Kuvausten mukaan mäyrä-ilves on todellinen diiva ja näyttääkin ulospäin huolitellun ulkomuotonsa ja perfektionistisen luonteensa. Mäyrä-ilveksiä pidetään vahvoina ja onnekkaina, eikä kukaan pysähdy miettimään kaikkea sitä työtä, minkä tämä tekee huolitellun elämänsä eteen. Eikä unohdeta monimutkaisia ajatusratoja, jotka vain mäyrä-ilves itse ymmärtää.

Edustaa: järkkymättömyys, tarkkuus

Kiinalainen: Puu-koira
Kiinalainen horoskooppi yhdistää koiran uskollisuuteen ja oikeudenmukaisuuteen. Puu-elementti lisää tähän vielä kasvun ja kehityksen. Eli toisin sanoen puu-koiria pidetään väsymättöminä oikeuden puolesta taistelijoina, jotka saavat vieläpä teoillaan hyvät seuraukset.

Edustaa: Jupiter, puu, uskollisuus, sympatia, raivo

Egyptiläinen: Isis
Isis on egyptiläisessä mytologiassa äitijumalatar, jumalattarien jumalatar. Osiris-myytissä hän edusti Horuksen äitiä ja koska faaraon katsottiin olevan Horuksen edustaja maan päällä, Isistä pidettiin faaraon jumalallisena äitinä. Tästä syystä faaraoiden äitejä kutsuttiin Isis-jumalattariksi.

Edustaa: magia, parannustaito, kuu, feminiininen voima

Atsteekkien: Itzcuintli eli Koira
Kuten kiinalaisessa astrologiassa, koira liitetään lähes kaikissa kulttuureissa uskollisuuteen ja ystävällisyyteen... Niin myös atsteekkien piirissä. Mutta tässä suhteessa koira kuvaa myös käytännöllisyyttä ja pohtivaisuutta, energian purkamista. Koiria varoitetaan liian haastavista töistä, mihin voi helposti tuhlata kaiken energian... Myös liika pohtiminen on vaaraksi.

Edustaa: uskollisuus, myönteisyys

Druidien: Saksanpähkinä
Saksanpähkinää kuvataan tunteiden ja ristiriitojen täyttämäksi. Ahkera ja tunnollinen työntekijä. Aggressiivisuuskin mainitaan ja tarkkaavaisuus läpi elämän.

Edustaa: maskuliinisuus, tuli

Japanilainen: Viaton lammas
Viaton lammas on lapsenomainen ja mukavuudenhaluinen. Lammas ei ole kovinkaan itsenäinen ja tuntee siksi olonsa helposti yksinäiseksi... vaikka onkin seurassa ja uusien ihmisten kanssa melko ujo. Lammas on ahkera työntekijä joka oppii asiat helposti ja sopii ammatteihin, joissa työskennellään ihmisten keskellä. Lammas sopeutuu helposti uusiin tilanteisiin ja kokeekin elämässään monia käännekohtia. Viaton lammas on henkisesti vahva ja tarkka omien etujensa suhteen. Myös oikeiden ihmisten valitseminen ympärille kuuluu viattoman lampaan vahvoihin puoliin.

Edustaa: täysikuu, humaani ja huolehtiva, menneisyys, oikea aivopuolisko 

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mitä, enkö olekaan se "jumalatarten jumalatar"? :'D

   Mutta kiitos.~ (Luulen?)
   (Kai huomaat että olet itsekin kiinalaiselta puu-koira?)

   Poista
  2. Olet mulle aina jumalatar, mutta nuo kaksi oli ihan superosuvia! ^_^"
   Ja se oli kohteliaisuus joten ole hyvä :3
   (Huomasin :))

   Poista
  3. Ehkä kiinalainen merkki sitten kertoo että pridella marssimisemme tuottaa jossakin vaiheessa toivotun tuloksenkin?

   Poista
 2. Näen lähes kaikissa jotain yhteensopivuuksia, mutta varsinkin kuumerkki ja kiinalainen -ja kappas, Myrakin on samaa mieltä (tässä rullailen sivua edestakaisin). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten minusta tuntuu että heitätte sieltä vain kaikista positiivisimmat? :'D

   Mutta kiitos.~ Mikäköhän näistä sitten osuisi vähiten... Hmm...

   (Voi teitä siskoksia. :) Aina käsi kädessä.)

   Poista
  2. Vaikea lähteä negatiivisia puolia etsimään, mutta tarkennuksena vielä: mun mielestä myös tuo japanilainen viaton lammas on jokseenkin sinua kuvaava: lapsenomainen ja mukavuudenhaluinen, ahkera työntekijä joka oppii asiat helposti ja sopii ammatteihin, joissa työskennellään ihmisten keskellä; Lammas sopeutuu helposti uusiin tilanteisiin ja kokeekin elämässään monia käännekohtia; Viaton lammas on henkisesti vahva ja tarkka omien etujensa suhteen. Myös oikeiden ihmisten valitseminen ympärille kuuluu viattoman lampaan vahvoihin puoliin.

   Ainoa mikä ei pidä paikkaansa oli ujous. Toisaalta, eipä sekään joskus ole yhtään pahitteeksi :D

   Poista
  3. Omituista... Itse pidän itseäni hyvin ujona. En uskalla lähestyä uusia ihmisiä ja melko vähän puolituttujakaan.

   Silti kaikki ovat aina sitä mieltä että olen niin epä-ujo kuin vain voi olla. :'D

   Poista
  4. Itseasiasta minustakin ajatellaan, että olen aina se sosiaalisin ja "epäujoin", mutta välillä kyllä valehtelemattakin kainostuttaa. Se on vaan juuri se, millaisen kuvan sitä itsestään on muille antanut: minä olen jo vähän ensivaikutelmani vanki :D

   Poista
  5. Emmekös me kaikki vähän ole. :)

   Poista