torstai 22. marraskuuta 2012

Larppi

Heijaa! Osallistuin ensimmäistä kertaa elämässäni sitten larppiin. :) Englannin opettajamme oli ystävänsä kanssa järjestänyt pelin, joka sijoittui vuoteen -42, oli viimeiset iltamat ennen sotilaiden lähtöä sotaan.
Alunperin Pocahontaksen piti laulaa bändissä, joka soitti siellä. Tälle tuli kuitenkin este ja tarjouduin hyppäämään hänen saappaisiinsa... parin päivän varoitusajalla. Meitä oli siis minä ja neljän jätkän bändi. Kuinkas ollakaan, kaksi näistäkin perui ja jäljellä olimme minä laulamassa, Arthur pianossa ja Sammakkoprinssi rumpujen takana.

Ehdimme järjestää ensimmäiset harjoitukset päivää ennen "esitystä" ja minulla oli hirveät vaikeudet oppia kuusi biisiä. Vaihdoimme alkuperäisestä listasta kaksi laulua sellaisiin, jotka jo osasin mutta muuten menimme alkuperäisillä ideoilla. Biisejä siis oli:

Ievan polkka
Sellanen ol´ Viipuri
Njet Molotoff
Satumaa
Elämää juoksuhaudoissa
Suklaasydän

Onnistuin ryssimään pahasti Viipuri-biisin ja Elämää juoksuhaudoissa... Onneksi olimme saaneet sovittua että hahmoni oli kauhea diivailija. Sopimus siis oli että jos mokasin, syytin soittajapoikia. :D

Ja ei kun pelaamaan! Matilda-hahmoni vittuili kaikille ja pisti rikkaan isänsä kiristämään itselleen pidemmän sopimuksen ravintolaesiintyjäksi, esti molempia bändinjäseniä jäämästä perheittensä kanssa... vaikka mitä. Noh, hauskaa oli.

Täytyy kyllä vielä mainita automatkat. Opettajamme oli lupautunut heittämään minut, Arthurin, Sammakkoprinssin ja erään neljännen koululaisen paikan päälle. Ensin kökötimme sulassa sovussa autossa kunnes kyytiin vielä poimittiin toinen pelinjärjestäjä. Lopputulos: me neljä lukiolaista ahtauduimme takapenkille HYVIN epämukavaan asetelmaan. Jätkät kyhjöttivät kylki kyljessä ja minä todella omituisesti heidän sylissään... Nojasin selkä auton ovea vasten (kahva painoi ikävästi) ja jalkani olivat kaikkien kolmen sylissä. Jotenkin onnistuin myös valumaan siitä niin, että takapuoleni oli jalkatilassa... Onneksi Sammakkoprinssi auttoi punnertamaan sieltä ylös. :'D Paluumatkalla asetuimme paremmin ja istuin tämän sylissä.
 
Voisihan sitä useammin lähteä larppaamaan... Kai? :)

2 kommenttia: