lauantai 10. marraskuuta 2012

Lohikäärmeitä ja kikkelihuumoria

Täytyy kyllä vielä hehkuttaa eilistä ja tätä päivää. :)Eilen stressasin kaikkia menoja mitä minulla oli. Olin varannut pari viikkoa sitten liput itselleni ja Arielille katsomaan perjantaina stand up -esitystä, esiintyjänä Sami Hedberg. Ja kuinkas ollakaan, viikon alussa selvisi että samana päivänä olisi isoäidin 70-vuotisjuhlat! Ja vieläpä hienossa ravintolassa missä aterianikin oli tilattu ja maksettu etukäteen... eli aika mahdotonta sieltä juosta esitykseen. Ariel ei halunnut mennä ilman minua ja laittoi muita suunnitelmia perjantaille... yritin siinä sitten epätoivoisesti myydä lippuja jollekulle muulle.

Noh, eivät sitten menneet kaupaksi. Fuk. Kukaan ei niitä halunnut tai ei päässyt esitykseen... Masennuin perjantaina ja olin aika lailla luovuttanut. Yhtäkkiä sain perjantaina koulun jälkeen tekstiviestin että isoäitini oli sairastunut, emme menisikään ravintolaan. Hirveä häslinki alkoi! Mietin että nyt pääsisinkin esitykseen kun ei muuta menoa ollut ja liput olivat yhä tallella... mutta kuka mukaan? Ariel ei sitten päässyt, koululaisilla oli menoa tai olivat alaikäisiä (esitys k-18), the Lady of Shalott ei liiemmin piitannut esiintyjästä... Soitin hätäpäissäni Elliotille. Pyysin häntä tulemaan ja rukoilin puhelimessa. Kesken puhelun tajusin, ettei hän yömyöhään sitten pääsisi kotiinsa takaisin (ei asu ihan Helsingin vieressä hän) ja extempore pyysin myös yökylään. Miten kävi?

HÄN SUOSTUI!<3 Ihana ihminen saapui Sellolle ja mentiin meidän kautta esitykseen nauramaan itsemme kipeiksi! :D Esityksen jälkeen mentiin meille ja koska meillä ei ollut vierassänkyjä, nukuimme vieretysten minun sängyssäni. Ihan mukavaa oli vaikka yrittikin hän unissaan pudottaa minua. >:D Aamulla söimme rauhassa ja pakotin hänet pelaamaan Spyro-peliä.

Kiitos ihana ihminen kun näin yllättäen suostuit mukaani.<3 Ja vieläpä sänkyynkin. :D

Joku kerta uudestaan!

2 kommenttia:

  1. Kiitos, että sain tulla mukaan! Oli aivan ihanaa <3. Ja pahoittelen tappaja-takamustani, joka on aina työntämässä kaikki muut sängystä pois, että saisi itselleen enemmän tilaa :DD
    Ja tuo Spyro-peli ei oikein vissiin ollut minun juttuni, pidän enemmän Mariosta ja Madagascarista :DDD Pitääkin pistää sut pelaamaan sitten niitä, kun tänne keskelle ei mitään raahaudut :D

    VastaaPoista