sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Madonnalla on sydän. Ja vielä sateenkaaren värinen sellainen.

Olen jo parikin kertaa päivitellyt täällä raivostuttavia ja järkyttäviä uutisia... Mutta nyt meni jälleen kerran hermot, enkä edes tiedä miten tätä kommentoisin.


Venäjällä on Madonna haastettu oikeuteen ja tältä vaaditaan yli 8 miljoonan euron korvauksia... homojen puolustamisesta. Artisti oli ilmaissut tukensa konsertin aikana ja jakanut vaaleanpunaisia rannekkeita, jotka symboloivat vähemmistöryhmien suojelusta. Oikeudessa oltiin puhistu että rannekkeita jaettiin "jopa 12-vuotiaille".

Niin siis mitä? Tarkoitus on kuulemma "suojella lapsia homopropagandalta". Ihan kuin 12-vuotiaat voisi käännyttää heteroiksi jos heitä estetään kuulemasta homoseksuaalisuudesta... Just joo. Ja muutenkin tuo kansalaisten valvominen menee mielestäni niin liiallisuuksiin kuin vain voi. Kaduilla voi saada tuhansien eurojen sakot esim. suukosta, halauksesta tai käsistä pitelemisestä jos se lasketaan hyvin homoksi.

Venäjän varapääministeri  Dmitri Rogozin jopa rupesi lapsellisesti nimittelemään laulajatarta Twitterissä. Sanoisin että tosi kypsää...

Äh. Niin kuin jo alussa kirjoitin, en edes tiedä, mitä kommentoida. Olen vain sanaton. Kerron vain että ennen arvostukseni Madonnaa kohtaan oli melkein miinuksella, vihasin tätä diivailevaa pop-kuningatarta. Nyt jaksan taas arvostaa hänen vaivannäköään.

Pitää muistaa että jokaisessa on hyviä puolia. Jopa niissä diivoissa.
Madonna ilmaisi tukensa myös vangitulle Pussy Riot -yhtyeelle.
Juttu luettavissa:
Lepakkolaaksossa
hs.fi:ssä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti