lauantai 2. maaliskuuta 2013

Aura

Tein testin aurani väreistä... Ja pelottavan tarkasti ne osuivatkin!
Punainen, oranssi ja musta. Olen aina mieltänyt punaisen värikseni, sen miten se kuvastaa samaan aikaan vahvaa rakkautta ja onnea mutta myös verta, tuskaa, vihaa... Myös horoskooppini (skorpioni) mukaan värini ovat punainen ja musta. Hämmästyin aika lailla oranssista. En pidä oranssista värinä... enkä useinkaan liitä sen ominaisuuksia (mm. viisaus) itseeni. Mutta. Lukekaa itse! Ja kertokaa myös, minkä itse saitte. :)


Nimi
Punainen

Englanninkielinen nimi
Red

Latinankielinen nimi
Rutilus, rufus, puniceus

Kuvailu
Punainen on voimakas elämän, intohimon ja energisen elämän väri. Se on samalla myös rakkauden, suurien tunteiden ja aggression väri - Kaikkien sellaisten tunteiden väri jotka tuntuvat voimakkaana.

Punainen on ristiriitainen väri: Se voi yhtälailla stimuloida niin fyysisesti kuin myös älykkäästi ja samanaikaisesti olla ahdistavan voimakas väri. Värinä punainen parantaa hermostoa ja verenkiertoa sekä pitää kehon virkeänä.

Tietoa energiakeskuksesta
Punaisen energiakeskus on ihmisen alin energiakeskus joka sijaitsee nivusten alueella. Energiakeskus liittyy voimakkaasti rakkoon ja munuaisiin.


Nimi
Oranssi

Englanninkielinen nimi
Orange

Latinankielinen nimi
Pacis, pax pacis, quies, quietis, otium

Kuvailu
Oranssi on voimakas väri keltaisen ja punaisen välimaastossa. Se merkitsee iloa ja hyvinvointia joka tulee esille säteilevänä viisautena ja hyvinvointina. Viisaus yhdistetään yleensä elämänviisauteen ja haluun kokea elämää itseänsä lisää.

Oranssilla värillä voidaan ohjata ja parantaa suolisto-ongelmia.

Tietoa energiakeskuksesta
Oranssin energiakeskus sijaitsee alavatsan kohdilla, hieman häpykummusta ylöspäin. Se on osittain yhteydessä sukupuoli-elimiin ja alavatsan-seudun elimiin kuten suolisto. 


Nimi
Musta

Englanninkielinen nimi
Black

Latinankielinen nimi
Niger, atra

Kuvailu
Siinä missä valkoinen on kaikkia värejä heijastava ja niiden yhteenkasauma, on musta kaikkien värien puute ja kaikkia värejä imevä energia. Yön värinä se edustaa salattua tietoa ja suojelusta, mutta ei suinkaan tarkoita pahaa.

Musta pyrkii peittämään viittaansa kulkijansa ja suojelemaan niitä jotka uskoltavat olla pelkäämättä sen tyhjyyttä.

Tietoa energiakeskuksesta
Tällä värillä ei ole energiakeskusta

2 kommenttia:

 1. Jännä testi. xD Omani olivat punainen, ruskea ja indigo. (en vielä edes lukenut mitä tarkoittavat.. O.O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oletpa ristiriitainen! :'D

   Eli ruskea on se "jalat maassa" -väri. Rauhallisuus ja käytännöllisyys, kun taas punainen on voimakkaiden tunteiden ja ristiriidan väri ja indigo voimakkaan henkisyyden väri.

   Noh, kannattaa muistaa että kyseessä on vain nettitesti. :'D Mutta olisi ihan kiva selvittää ihan oikeasti ne värit.

   Poista