sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Viikon kohokohta: ystävät

On tullut taas tavattua kaikkia kavereita. Torstaina Arthurin luokse kerääntyi tämän lisäksi Sisar tumma, Sisar vaalea ja Ariel. Perjantaina kävin tapaamassa Joutsenprinsessaa ja lauantaina meille tuli vieraaksi vanhoja yläasteelaisia. Ihanaa! <3Torstai vietettiin iloisesti leffan parissa jutellen. Sisar tumma ohjasti minut perille (en olisi yksin löytänyt) ja sain jopa kutsun tämän ylppärijuhliin. :) Omat vasta ensi vuonna, niitä odotellessa... Nauroimme ja söimme herkkuja. Laatuaikaa.~

Perjantaina tosiaan katsomaan Joutsenprinsessaa. Tämäkin ohjasti minut kädestä pitäen perille, suuntavaistoni tunnetaan laajalti. Aika kului ihanasti kun leivoimme yhdessä sitruunaista rahkakakkua. Miten tämä olikin tiennyt, miten rakastan sitruunaa! Ihan onnessani raastoin sitruunankuorta ja haistelin kirpeää tuoksua. <3 Kertoilin satuja ja näkemyksiäni ja sain vastineeksi kitaransoittoa ja kuulumisia. Ei huono diili. :) Opetin myös vähän päähierontaa. (Luulen kyllä että annoin itsestäni aika hullun kuvan selittäessäni energioista sun muusta... mutta minkäs teet. xD)

Lauantai kului vaihtaessa kuulumisia ja muistellessa yläastetta. Miten paljon voi muistaakaan... jopa seiskaluokasta löytyi paljon yhteistä puhuttavaa. Ihmiset ovat lähtemässä eri suuntiin opiskelemaan eri asioita ja oli ihanaa kuulla kaikkien suunnitelmista alkaen kauppiksesta ja loppuen pop-jazz-opintoihin. Pelattiin Rappakalja-peliäkin, minkä parissa tuli naurettua. Paljon. Paljon naurua.

Olen miettinyt että aloittaisin kirjoittaa... en nyt ehkä kirjaa mutta jotain sen tapaista. Kauneudesta. Omasta näkemyksestäni siitä. Joutsenprinsessa ehdotti sitä ja rupesin oikeasti pohtimaan. Vaikkei siitä tulisikaan mitään, onhan kirjoittaminen silti mukavaa ajanvietettä. Vai? Runojen ohella olisi mukava koettaa muutakin.

Ja viimeiseksi kysyisin mielipidettä ulkoasusta. Mitä tykkäätte? Kehuja? Haukkuja?

I can take it all. :)

"I'm not trying to hide that I am beautiful inside
Beautiful inside" -Kerli - Beautiful Inside-
 

4 kommenttia:

 1. I-h-a-n-a ulkoasu! Tykkään kun käytät omaa taidetta tuolla bannerissa (tosin niin käytit kyllä viimeksikin) :3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Vähän epäilin laittaa alastomia enkeleitä tuonne hillumaan... ja kuvankäsittelytaitoni nyt ovat mitä ovat...

   Mutta kiitos.~

   Poista
  2. Ja mitä vielä: minusta tuo kuva on juuri alastomuudessaan niin eteerinen ja herkkä. Se ei ole millään tavalla (minun mielestäni) härski tai liian paljasteleva. Vaan kaunis. Luonnollinen.

   (Kuulostan kaapista tulevalta itsensäpaljastelijalta :''D)

   Poista
  3. Tulkaamme kaikki itsensäpaljastelijat ulos kaapista!

   Pitäisiköhän itsensäpaljastelijoille järjestää ihan oma kulkue? Ettei vaan jää Priden varjoon.

   Poista