lauantai 2. maaliskuuta 2013

Uudet pokat!

Rakkauteni kaikkeen eriskummalliseen jatkuu. Selasin Zenni-yrityksen sivuja toiveena halvat silmälasit (hinnat kolmenkympin tietämillä, toimitus noin viikossa)
ja pistin suosikkeihin kivannäköisiä laseja... kaikki yllättäen mustia ja suurimmassa osassa jotain kiehkurakuviota. Plussana sivustolle myös sivussa olevat naisen kasvot, joille ilmestyy klikkaamalla tutkimansa lasit. Näkee, miltä ne näyttävät päässä.

Törmäsin omituisen pyöreisiin ja ehkä jopa vähän sukelluslaseilta näyttäviin laseihin ja rakastuin heti. Ne olivat niin oudot, ettei mitään rajaa ja kun näytin suosikeiksi valitsemiani laseja, äiti sanoi heti etten niitä hankkisi. Hän piti enemmän kiehkurakuvioisista. Äidin mies taas rohkaisi hankkimaan "ne rumemmat" että nähtäisiin sitten, miltä ne näyttävät. Lasit tulivat tänään, enkä tyytyväisempi voisi olla. Ne pysyvät päässä jopa moshatessa ja hyppiessä, ne tuntuvat kivoilta ja ovat oudot. <3 Äitikin hämmentyi kun pistin ne päähän ja sanoi että ne ovat paljon paremmat kuin mitä hän luuli.~ Kuulemma minun näköiseni.

Mitä tykkäätte?

 Anteeksi meikkaamattomuuteni ja sotkuiset hiukseni. Ei sitä aina jaksa laittautua. :P

2 kommenttia:

 1. Hurmaavan oudot lasit! Minä pidän noista, ja ne näyttävät kasvoillasi oikein sopivilta. Ehkä tässä on taas se kuuluisa "mikä sopii aNightingalelle, ei sovi välttämättä muille!" -efekti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos. :'D Sivujen mallikasvoillekin lasien muoto oli outo... kai nämä on tehty pyöreäkasvoisille?

   Pikkuveljelleni ne sopivat vielä paremmin. Näytti nämä päässä ihan rokkitähdeltä. :O

   Poista