sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Uusi kysely

Ajattelin pistää taas kyselyn. Mitä ihmiset tykkäävät lukea ja mistä osaan kirjoittaa. Vaihtoehtoina on eri kategoriat, mitkä löytyvät kun rullaa sivua alaspäin. Jokaisessa tekstissä on vähintään yksi kategoria ja nyt hyvät naiset ja herrat!

Kyselyssä on vaihtoehtoina valmiita kategorioita. Minkä tekstit miellyttävät eniten? Mitä voisin lisätä? Mihin panostaa? Vaihtoehtoja voi valita useammankin, totta kai.

11 kommenttia:

 1. moi!

  oon nyt jonkunaikaa sun blogii lueskellu (sul on kiva lifestyle blogi, ei siin mitään :p) ja siin samal sit kiinnittäny huomioo tohon sun jatkuvaan homoista mainitsemiseen. Siis älä käsitä väärin mut mua jonkunverran häiritsee se et tunnut hehkuttavan homoja jotenki parempana "suuntautumisena" ku muita. halysin vaan sanoo et on kiva et oot ylpee siit mitä oot mut rajota jooko vähän.

  kiitti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No terve!

   Voi kamala! Tämä ei todellakaan ole se vaikutelma, mihin tähtään ja pyydän anteeksi sitä. Kyseessä on ihmisoikeuskysymykset ja aihe nyt sattuu olemaan esillä vähän jatkuvasti. En tietenkään ajattele että homot olisivat jotenkin parempia kuin heterot, voi olla että yritän vain maksa takaisin median homojen mollaamiselle... en tiedä.

   Mutta juuri tällaisten mielipiteiden takia järjestin kyselynkin. :) Voi vaikuttaa siihen, mitä haluaa vastaisuudessa lukea ja minä otan opikseni. Kiitän kommentoinnista! Ihanaa saada palautetta!

   Ole hyvä ja kiitos itsellesi!

   Poista
  2. Vastaan tähän anonyymille.

   Raukkamaista anonyymiteetin takana tapahtuvaa kommentointia. Järkyttävä kieliasu. Voitko ystävällisesti mennä ensin opettelemaan kirjoittamista ja sen jälkeen miettiä viidesti kannattaako tästä aiheesta edes alkaa aukoa päätä. aNightingale järjesti kyselyn selvittääkseen mistä haluaa lukijoiden lukevan, EI sen takia, että joku kaltaisesi pääsee homofoobisuudessaan avautumaan tänne siitä, miten "jonkunverran häiritsee se et tunnut hehkuttavan homoja jotenki parempana "suuntautumisena" ku muita". Onko täällä jotenkin erityisesti haukuttu heteroita maan rakoon? Ei tietääkseni lainkaan.

   Tämä blogi on ihana juuri tällaisena, ja joku 14-vuotiaalta kuulostava ano saa lähinnä sapen kiehumaan. Pakkoko tätä on sitten lukea jos ei kelpaa?   Poista
  3. Samaa mieltä Myran kanssa...

   Sadelintu: Arvostan suuresti sitä että puolustat blogiani. Mutta minusta on väärin ilmoittaa toisen olevan "homofoobinen"... itse en löytänyt käskyä lopettaa täysin aiheesta puhuminen tai muuta ja olethan itsekin puhunut siitä että on välillä ärsyttävää kun homot nostetaan heteroita korkeammalle?

   Jos joku löytää tekstistä sävyn että vetäisin homot taivaisiin, sen saa ilmaista. Jos teksti olisi ollut oikeasti loukkaava tai rajat ylittävän asiaton, olisin poistanut sen.

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anonyymi! En usko, että kukaan tarkoitti pahoittaa mieltäsi noin voimallisesti. Jos kaikki jatkaisimme rauhaisaa yhteiseloa, kuten evoluution kehityksen mukaisesti ainakin? :)

   Poista
  2. Hei arvoisa ano. Olen ylpeästi nolo.

   Rivien välistä pystyin kyllä lukemaan sen, että asenteesi homoseksuaaleja kohtaan ei ole ihan terve. Oma mielipiteeni on se, että rakkaus ei katso sukupuolta, ja ihmiset saavat rakastaa toisiaan ihan vapaasti (kunhan eivät vahingoita lapsia tai eläimiä siinä sivussa).

   aNightingale: tottahan minä blogiasi puolustan, ehkä käsite "homofoobinen" oli vain vähän yliammuttu.

   Poista
  3. Tässä kohtaa meni yli ja poistin kommentin. Ei sen takia että en hyväksyisi mielipiteitä homoseksuaalisuudesta vaan sen takia, etten hyväksy tappelua tällä sivustolla.

   Jatkakaamme sulassa sovussa?

   Poista