maanantai 1. huhtikuuta 2013

Toivoisin tämän olevan aprillipilaa...

...mutta ei ole. USA:lainen pastori Fred Luter kertoi näkevänsä selkeän yhteyden Pohjois-Korean ydinaseilla uhkailun Yhdysvaltoja kohtaan ja homoliittojen hyväksymisen etenemisen korkeimmassa oikeudessa.
...En edes tiedä, mitä sanoa. Eli Pohjois-Korea uhkailee kaikilla kivoilla pikku-pommeilla koska USA on hyväksymässä homoliitot? Voiko olla vainoharhaisempaa?? Miksei uhkauksia sitten suunnata esim. Euroopan suuntaan kun kerran täällä on myös kohtuu homomyönteistä? Johtuuko se Venäjästä ja sen kielteisyydestä vai... Vai olisiko sittenkin kyseessä hatusta vedetty keksintö?

No niin. Rakkaat ihmiset. Lakkaan homoista saarnaamisen heti kun muut lopettavat niistä negatiivisesti saarnaamisen. Olisi helppo suunnata teksti ja raivo "kaikille teille heteroille" tai "kaikille teille uskovaisille" vaan kun tiedän, ettei asia ole niin että kaikki heterot ja uskovaiset olisivat idiootteja ja kapeakatseisia... siksi toivoisin, ettei myöskään homoja (tai muita seksuaali- tai sukupuolivähemmistöjä) luokiteltaisi samaan pussiin. "Kaikki te neitimäiset homot", "homoparit ovat huonoja vanhempia". "Homomyönteisyys aiheutti Pohjois-Korean vihamielisyydet".

Eiköhän ne vihamielisyydet alkaneet aikalailla paljon aikaisemmin.

4 kommenttia:

 1. Okei MITÄ VITTUA (nyt saa kiroilla) Pohjois-Korea? Ja itseasiassa pitäisi kai sanoa että mitä vittua Fred Luter?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps. Pitää varoa pommeja jos tuo kansanaloite nyt saadaan läpi.

   Poista
  2. Kaivetaanko yhdessä yhteinen pommisuoja? Vai muutetaanko Venäjälle?

   Poista