lauantai 6. huhtikuuta 2013

Anteeksi kaikki angstipaska

Pyydän anteeksi viimeaikaista saamattomuuttani. Olen meinannut vaikka kuinka monta kertaa kirjoittaa uutta suruvalitteluangstiviestipostausta Sannista mutta aina pyyhkinyt ne. Kaiketi saitte jo kuvan siitä, miltä minusta tuntuu ja mitä on tapahtunut? Noh, voi olla että olen niitä raapustellut enemmän itselleni.

 Noh, anteeksi tosiaan. Eilen yritin viettää mahdollisimman tavallista päivää. Menin pikkuveljen kanssa Selloon kiertelemään. Kävimme syömässä ja ostin meille kolme leffaa (Makuunilla oli alennuksessa vuokrasta poistettuja leffoja, kolme yhden hinnalla.... ja vieläpä tosi uusia leffoja!) ja löysinpä uudet kengätkin kun edellisistä irtoaa pohjat.

Oli yllättävän mukavaa. Istuskelimme varmaan yli tunnin ulkona katsellen sitä "jokea" (lätäkköä asfaltin keskellä...). Kai se elämä jatkuu. Sain myös yökyläkutsun Joutsenprinsessalta, eli en joudu masentumaan yksin kotona koko viikonloppua.

(Olen hukuttanut yhden rakkaista Gon-sarjakuvapokkareistani!! Olen huolesta soikeana!)

Mutta nyt! Bongasin jotain kiinnostavaa. Oletko yli 18? Oletko nainen? Oletko persoonallinen ja ihana seksuaalivähemmistöön kuuluva? Vuodesta 2010 asti on valittu vuosittain Mr Gay Finland ja nyt on valinnan alla Miss Gay Finland! Kilpailuun ei haeta ainoastaan mallinmitoissa olevia blondeja vaan ihan kaikenlaista naiskauneutta edustavaa väkeä. Ota itsestäsi kasvokuva ja kokovartalokuva ja lähetä ne... etpä mitään häviäkään? :) Rohkaisen kaikkia ihaniakauniita ystäviäni. <3

http://www.missgayfinland.fi/index.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti