torstai 11. huhtikuuta 2013

Koukuttunut? Minäkö?

Myönnän addiktoituneeni. Tatuointeihin. Itselläni on ainoastaan yksi (kitara) mutta hirveä himo olisi saada lisää. Nyt ja heti.

Jo kahdeksannesta luokasta lähtien olen suunnitellut, mitä kaikkea ihooni haluaisin kuvioida. Jo silloin päätin kitaran käsivarteen, enkelin lapaluiden väliin, orvokkiseppeleen nilkan ympäri ja nuottiavaimen korvaan/ korvan taa.

Nyt olen suunnitellut jo paljon muutakin. Tahtoisin kolme sutta vasempaan käteeni kitaran seuraksi kuvastamaan tärkeää laumaani - kolmea veljeäni. Myös kliseinen sydän "Äiti" tai "Mom" -tekstillä tulisi. Vasemmasta kädestäni muodostuisi siis ns. "perhe-käsi". Sydämestä haluaisin hieman modernimman version kuin ne tavalliset merimiessydämet. Jotain kivaa tribaalia ja kiehkuroita? :3

Joo. Ja sitten! On varmaan tullut selväksi, miten paljon  rakastan dinosauruksia? Tätä en luultavasti ikinä hanki, mutta olen leikitellyt ajatuksella dinotatuoinnista. Iso ja mahtava kuva kyljessä olisi hieno. Mutta siitä en ole ihan varma, kestäisinkö sitä. Plus kylki on sitä vähän levenevää aluetta (jos vaikka onnistuisin yrityksessäni hankkia pari kiloa lisää).

Kaksi lainausta. Arvatkaa mistä kirjoista? Aivan, Pottereista! Toinen on neljännen kirjan lopusta lainaus Hagridilta: "Ei se mitää auta, et istuu vaan ja murehtii", hän sanoi. "Mikä on tullakseen, se tulee, ja me katotaan sitä päin pärstää sitten kun se tulee." Kuvaa ihanasti sitä, miten asiat tulee kohdata elämässä. Toinen lainaus on seitsemännen kirjan loppupuolelta: "Totta kai tämä tapahtuu sinun pääsi sisässä, mutta minkä kumman takia se silloin olisi epätodellista?" Ja tämän lainauksen meille tarjoili Dumbledore. Olen aina ajatellut että myös päänsisäiset asiat ovat todellisia... ainakin sille henkilölle, kenen päässä ne ovat. En ole varma, tahtoisinko lainaukset suomeksi vai englanniksi. Suomi on kuitenkin kieli, jolla olen ne lukenut ja joka on minulle rakas. Pitää vielä funtsia, onneksi ei kiire asian kanssa ole. :)

Tahtoisin myös pohkeen takaosaan tekstiä. Seuraavan kuvan tekstin:
Seurakuntamme nuorisotyöntekijä oli laittanut kuvan fb-sivulle ja rakastuin siihen. Oli pakko ottaa talteen. Olen ajatellut myös kliseistä Jeesus-tatuointia mutta se ei oikein etene. Tuntuisi väärältä laitattaa se blondi, sinisilmäinen Jesse, mutta nykyistä, kikkarapäistä versiotakaan en oikein ota omakseni. En myöskään haluaisi sitä perinteistä kärsivää ja/tai ilmeetöntä naamaa, mutten tiedä, mitä muuta tilalle voisi laittaa. Olisikohan sitten yksinkertainen risti parempi? Sen voisi asettaa tuon tekstin yläreunaan sirosti, vaikka nauhaan. Saisi nauhalla myös nätisti kehystettyä tuon kaiken sisällön?Viimeinen tatuointi olisi wiccalainen jumalattaren symboli. Se kuvaa feminiinistä voimaa ja naisen viisautta. Ole hyvin feminiininen persoonana ja muutenkin ja arvostan kaikkea tyttömäistä. Pidän naiseutta voimavarana, jota voi kantaa kunnialla ja siksi haluaisin tuoda sen esille jotenkin. Keksittekö paikan tatuoinnille? Joku kiva? Niskaa vähän arastelen kun siihen alemmas on tulossa se enkeli. Rannetta ajattelin ja rintakehää. Muita?

10 kommenttia:

 1. Mä ite tykkään rannetatuoinneista tosi paljon joten suosittelen sitä :D

  Minkä kokoisen otat? Se vois avittaa paikan hahmotusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho :D siis toi jumalattaren symboli.

   Poista
  2. Sanoisin jopa että koolla ei ole väliä. :) Kunhan löytyisi paikka. Tavallaan pieni ja siro sopisi noin yksinkertaiseen kuvaan. Juurikin sellainen ranteeseenmenevä kuva.

   Poista
  3. Ja ainakin sen näkisi itse usein niin se symbolin merkityksellisyys vois tuoda voimaa?

   Poista
  4. Noh, aika lailla se tuo voimaa vaikka vain tietäisi sen olevan jossain. :) (Vaikka mielellään ei mihinkään pakaraan...)

   Poista
  5. Joo, älä pakaraan laita :D

   Poista
  6. Myös jalkapohjan sulkisin pois laskuista.

   Poista
  7. Ihan suotavaa :D jos ei sille "navanalusalueelle" myöskään?

   Poista
  8. Ei ihan...

   Tähän mennessä ranne on siis voitolla. :'D

   Poista