torstai 21. marraskuuta 2013

Positiivisuushaaste, osa 2

1. Pocahontas
          - Sain nähdä yhtä rakkaistani, vaikkakin vain pikaisesti. Sekin riitti tekemään iloiseksi. :)

2. Mukavia, pieniä yllätyksiä
          - Laitoin itselleni muroja. Maito oli niin vähissä että laitoin sen sijasta Alpron kookosmaitoa. Sekin loppui kesken joten kaadoin loput mantelimaitoa. Oli yllättävän hyvää! Tätä toistekin!

3. Sylihauvat
          - Ensin  autossa serkkujen koira tuli istumaan tyytyväisenä syliini eikä lähtenyt siitä pois. Sitten kotona oma koiramme lysähti kerälle syliin ja tämän lähdettyä heti perään kääriytyi kissa samaan paikkaan kerälle. Onko minulla siis erityisen mukava syli?4. Uppoutuminen kirjaan
          - En ehtinyt lukea ihan loppuun kurssikirjaa äidinkielen kurssille. Onneksi ehdin lukea tarpeeksi kirjaesitelmää varten. Tänään kuitenkin bussissa uppouduin taas Sinuhe Egyptiläiseen niin että unohdin hetkeksi, millä aikakaudella elänkään. :'D
5. Kehut
          - Menin ostamaan kaupasta maaleja ja myyjä kehui korvaläppiäni. Kysyi, mistä olin ne ostanut ja pieni huomionosoitus tuntui taas niin hyvältä.

6. The Big Bang Theory ja pikkuveljet
          - Katsomme sitä aina pikkuveljien kanssa. Ihanaa että on jokin yhteinen asia josta pidämme kun muuten olemme niin erilaisia. Yhteinen huumorintaju.


7.  Pikkusälää
          - Löysin Tiimarista ihania tarroja. Niissä on dinokuvia 3D:nä. Tarttui mukaan. <3<3<3

8. Itsensä ylittäminen
          - Olen onneton mitä tulee suuntavaistoon. Äiti heitti minut Helsinkiin ja joutui kiireessä jättämään vähän kauemmas Kampista, juna-asemasta ja muusta, minkä liepeillä yleensä kuljen ja missä osaan suunnistaa. Sanoi pikaisesti, minne pitää mennä ja ensipelästyksen jälkeen ("Mää eksyn, en kehtaa kysyä neuvoa koska tää on niin helppo, mää en vaan osaa enkä löydä!!!") löysin heti oikean reitin. Hyvä minä!

9. Kokeet
          - Tähän mennessä tuntuu että kokeista saatan päästä läpikin (tähän mennessä englannin, uskonnon ja äidinkielen kokeet). Vaikka huominen matikankoe pelottaa, olen saanut voimia viimeisimmistä.

10. Syyskelit
          - Myönnän suoraan: rakastan sadetta! Ainoa huono puoli on se että ennestäänkin kiharat hiukseni menevät ihan säkkärälle mutta muuten se puhdistaa ja raikastaa. Muutenkin on ihanaa kun illat pimenevät, minusta pimeys on rauhoittavaa ja suojelevaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti