torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 12: Joulutoiveita

Rakas Joulupukki,

olen ollut ihan kiltti tyttö. Ainakin viime aikoina. Tai ainakin yrittänyt olla. Siispä ajattelin pyytää nyt tässä seuraavia lahjoja, jos ei se liikaa sinua ja tonttuja rasittaisi? Ei niitä kaikkia tarvitse tuoda, edes joku.Ainakin haluaisin kovasti oman teenkeittimen. Sellainen olisi hyödyllinen ja mukava lahja... ja katso, miten kivasti se on muotoiltukin! Teetä nyt kun tulee juotua paljon, varsinkin kun olen ottanut tavakseni ottaa sitä (tai kuumaa mehua) termarissa kouluunkin. Pysyn sillä tavoin hereillä ja lämpöisenä.
Ja kivasti teenkeittimen kanssa yhteen sopii reseptit! Tuo paljon reseptejä! Mutta vain helppoja ja halpoja koska olen huono keittiössä. Yritän kyllä opetella! Kun sain sukulaisilta vast'ikään kansion kokkausohjeille, se kaipaisi kovasti täytettä.~ Pääruokia tai jälkiruokia, päätä itse. :)Talvikengät. Jalkani kun palelevat helposti pakkasessa, olisi kiva suojata niitä kunnon talvipopoilla. Ja pieni korko korjaa nilkkani asentoa niin, ettei kengät mene heti rikki. Jotkut kun olen onnistunut puhkomaan jopa kahdessa viikossa. Toisitko myös kenkien kanssa käytettäväksi villasukkia? Ne tulisivat tarpeeseen ja ovat mukavia pakkaskeleillä. Ne saavat olla tylsänmustia tai iloisenkirjavia kivoilla kuvilla. Sukissa saa olla väriä!
Ja saako olla vähän turhamainen ja mukavuudenhaluinen? Tahtoisin niin KOVASTI paria levyä, tiedät varmasti että kuuntelen musiikkia paljon. Tontut ovat varmaan kertoneet. Olisi ihanaa saada Herra Ylppö ja ihmiset -bändin uusin levy Luuranko,  kun se vaikuttaa hyvältä ja toisi iloisen mielen.
Myös Vuokko Hovatan levyt puuttuvat minulta kokonaan vaikka hänen musiikkiaan rakastankin. Eli voit tuoda minkä tahansa hänen levyistään kun yhtäkään minulla ei ole.


Ja vielä tärkein toive. Ota mukaan IIIIIIISO säkillinen sitä kuuluisaa joulun taikaa. Sitä, joka tuo hyvän mielen ja sovun perheeseen, sitä tarvittaisiin meillä kun kaikki stressi painaa päälle. Vie sitä kavereillekin, jooko? Toivon että heillä olisi hyvä loma ja rauhaisa joulu niin että jaksaa taas palata opikselemaan/ töihin tai mitä ikinä tekeekään.

Hyvää joulua sinne Korvatunturillekin!

aNightingale

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti