perjantai 27. joulukuuta 2013

"Mun lempieläin on se lumikko, joka asui halkopinossa..."

Terve!

Olen tänään kiertänyt kirjastoja läpi etsiessäni Vuokko Hovatan levyä. Onneksi nyt löysin ja pääsen vihdoin kuuntelemaan. Rakastan laulujen sanoituksia.~ Lemppareitani: Lempieläimiä, Marjalude, Kosketusta vailla vapiseva mies, Kaksi naista, Satakieli, Aletta, Lumottu veli... näitä riittää!. :'D

Tarkoituksena on ihan kohta pyörähtää kaupassa (nyt istun siis kirjaston koneella). Kaikki raskas jouluruoka on kyllä hyvää mutta... en kestä sitä kovin pitkään. :( Pakko saada jotain kevyttä syötävää, ajattelinkin ostaa mahd. paljon aineksia salaatteihin ja smoothieihin. Älkää käsittäkö väärin, itse en stressaa joulukinkkukiloista, en vain kestä liian pitkään liian raskasta ruokaa.

Mitäs muuta? Yksin kotona (taas) kun muu perhe on mökillä. Vahdin tuttavien kissaa, Enoa, mutta sekin tullaan tänään illalla hakemaan. Täytyy kyllä myöntää että välillä sitä nauttii yksinolosta... mutta tällä hetkellä on vain hirveät vieroitusoireet ihmisseurasta. xD Ristiriitainen ihminen olen. Eikös se ole tullut jo selväksi?

Ja pakollinen joululahjapäivitys!

Sain kaipaamani talvikengät ja ihanan teenkeittimen. Keittimen lisäksi tuli teetä niin paljon että huh! Kuusi pakettia kaiken kaikkiaan. Mutta ei se mitään, tee on hyvää.~ Samaten suklaata tuli melkein vuoden tarpeiksi. Kaksi suklaarasiaa, yksi pätkis-paketti, kolme levyä ja yksi rasia belgialaisia konvehteja. Yritetäänkö minut lihottaa...? :'D Pari lahjaa saivat myös melkein kyyneliin kaikesta liikutuksesta (olen nykyään varsinainen itkupilli!).

Nyt en keksi enää oikein kirjoitettavaa. Lueskelkaa netistä huviksenne noiden Hovatan kappaleiden sanoituksia. Ovat täyttä runoutta. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti