maanantai 9. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 9: jouluostoksia

(Kävin tänään neurologilla ja sain vihdoin helpotusta tic-liikkeisiin sekä lääkemääräyksen että fysioterapialähetteen muodossa. Olen tyytyväinen!)

Kävin tänään jouluostoksilla ja vaivasin päätäni vaikka ja kuinka. Mitä ostaa pikkuveljille ikäluokkaa 14 ja 16, kun he eivät suostu kertomaan ainoan ainutta toivetta? Kun en tykkää hommata lahjakortteja tai rahaa, ne tuntuvat niin sieluttomilta. :( Jotenkin sellainen... "No en mä jaksanu miettiä, mistä sä tykkäät". En tiedä. (Plus viime jouluna hommasin heille lahjakortit Game Stopiin, joita he eivät ikinä käyttäneet. Rahaa siis hukkaan.)

Kampin Heureka Shop oli pelastus. Nuorempi kun tykkäsi eilen Yobot-kahvilassa väännellä älypeli-pulmapelejä, hommasin hänelle sitten oman pulmapelin. Saa sitä ratkoa rauhassa. :D


Vanhempi aloitti vasta lukiossa luonnontiede&matikka-linjalla, painottaen kemiaa. Kiersin ympäri kauppaa ja mietin että "Mikä liittyy mitenkään kemiaan??". Hypistelin kirjoja, koeputkia ja newtonin kehtoja, mutta päädyin isoon julisteeseen alkuaineista. Tunsin itseni tylsäksi isosiskoksi, kunnes äidin mies (tekniikka ja tiedealan miehiä myös) ylisti valintaani. "Aivan mahtava! Kehystetään toi vielä!". Ehkä saan sittenkin veljeni tyytyväisiksi. <3

Äidin miehen tyttärelle (hitsin pitkä...) löysin aivan IHANAN peilin. <3 Ei ollut edes hinnalla pilattu ja sopii täydellisesti tämän huoneen väreihin. Se vain jotenkin käveli vastaan ja... eikös kaikki tytöt tykkää peilestä? :'D Valitettavasti siitä ei ole kuvaa kun se on jo käärittynä.

Nuorimmalle serkulle (7v) hain Anttilasta Geomag-pakkauksen kun hän sellaisia toivoi. Ovat kyllä hinnan kiroissa, täytyy sanoa... Pienin paketti 14e ja kokemuksesta tiedän, ettei siellä paljoa osia ole.

Kahdelle vanhemmalle serkulle (13 ja 12v) hain Lushista ihanuuksia. Toinen toivoi meikkejä ja toinen kylpypalloja. Aika helppoa siis. :D Mukaan tarttui:
Bombardino-kylpypallo. Tuoksuna juustokakku.
Rose Queen. Arvatkaapa, mikä tuoksu?
Lumoava-huulipuna.
Menestys-silmänrajaus.
Ja tädille villasukkia kun hän niitä toivoi. :) Äiti ja äidin mies ovat vielä auki, samaten isoveli... Ideoita? Kukaan? Äidille ei toimi nämä lahjakorttisysteemit. Tein äitienpäivälahjaksi nipun sellaisia "kokkaan joku päivä", "hartiahieronta", "jalkakylpy"... mutta hänellä ei vain ikinä ole aikaa. :( Yli vuoden olen yrittänyt suostutella että antaisin hänelle jalkahoidon tai päähierontaa mutta ei... ideat alkaa loppua.

Kavereiden lahjoja en kerro. ;) Kun tiedän että kyseiset mölliäiset saattavat tällekin puolelle eksyä lukemaan.

4 kommenttia:

 1. Heiiiii! Alottiko datalla veljesi kenties, Olarissa? :) Vai onks nyt kyseessä joku ihan muu lukio? :D

  VastaaPoista
 2. Oikein harmitti kun erään kirpparin seinällä roikkui fantasiamiekka ehtaa metallia hienossa telineessä, että miksei kukaan niistä joille olen ostamassa joululahjan osaa sitä arvostaa... Lähinnä lahjon sukulaislapsia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huu, aika mahtava löytö! :D Minulla taas tulee mieleen vaikka keitä, ketkä sellaista osaisivat arvostaa. Luulen että jopa edellinen kommentoija tuossa yläpuolella (Maria) saattaisi innostua.

   Poista