lauantai 8. maaliskuuta 2014

Tämän hetken fiiliksiä ja kutsu taiteeseen

Vuodatin viime viestiin huolia jatko-opinnoista ja sain todella paljon kannustusta, sekä kommenteissa että muuta reittiä ja kiitän siitä. <3 Seuraan omaa motivaatiotani ja omia haaveitani, mutten halua repäistä liikaa. Ihan ettei jo nyt hauras itsetuntoni murene ihan tomuksi.

Hain siis teologiseen papin uraa varten ja kolmeen työväenopistoon näyttelijäntyön opintoihin. Tuntuu siltä että jos saisinkin hyväksynnän sekä teologiseen että johonkin noista työväenopistosta, päätöksestä tulisi vaikea. Oikeasti vaikea. Vaikka tuntuukin siltä, ettei yksikään valinta olisi väärä tai huonompi kuin muut... Mutta voihan yliopistoissa aloitusta lykätä vuodella, jos on siihen hyvä syy?

Vaikka turha sitä on kai kiirehtiä hyväksyntöihin asti, vielä on yo-kirjoituksetkin edessä. :) Selviän ensin niistä.

Mutta oli tässä muutakin. Kesällä olisi tarkoitus aloittaa erikoinen taideprojekti suurella porukalla. Ideana on monille tuttujen tarot-korttien kuvitus valokuvataiteella.

Idea lähti parin kaverin kanssa siitä että omat kuvat olisivat loistavia kyseisiin kortteihin. Viestisivät todella paljon ja olisivat muistettavia. Tästä syystä keräämme innokkaita erilaisiin tehtäviin. Luvassa ei siis ole palkkaa tai mitään, ihan vain hauskanpitoa. :) Haluamme malleja, kuvaajia ja kuvankäsittelyohjelmien taitajia, sekä piirtäjiä minor-arcana -kortteja varten (sauvat, miekat...).

Ei tietoa, saammeko kuvia korteiksi asti, pääpainona on hauska askartelu. Projekti alkaisi kesän maissa ja saa jatkua vaikka pari vuotta (jos vaikka haluaa sekä kesä- että talvikuvia) ja mukaan saa tulla tutut ja tuntemattomat. Itse lupauduin toimimaan yhteyshenkilönä.

Levitä sanaa eri blogeihin ja sivustoille että saadaan innokkaita mukaan. :)

Vielä tiivistettynä.

Ei säännöllisiä kokoontumisia, jokainen toimii oman aikataulun mukaan.
Luovuus ja hauskanpito tärkeintä.
Ei tarvitse olla "magikkaan suuntautunut".
Tarvitaan osaajia eri osa-alueilta: malleja, kuvaajia, maskeeraajia, puvustajia, kuvanmuokkaajia, piirtäjiä...
EI tarvitse olla ammattilainen tai edes hyvä.
Ota yhteyttä minuun, jos kiinnostuit. Joko tämän blogin kautta tai sähköpostitse: a.nightingale@windowslive.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti