maanantai 26. toukokuuta 2014

Arvostelua

Tekevätkö ihmiset tuota oikeasti??

Pari teini-ikäistä (arvioisin 16-17) kundia huuteli numeroita kaikille ohikulkeville naisille. Skaala taisi olla 0-10 (en jäänyt kuuntelemaan). Olin matkalla Sellon kirjastoon kun nämä sankarit huomasin siinä ulkosalla.

Okei, katson itseni aika suopeaksi näissä jutuissa. Totta kai sitä katselee ihmisiä "sillä silmällä", varsinkin tuossa iässä. Ja kai sekin on joku "riitti" joissakin porukoissa että pitää todistaa hyvä naismakunsa. Mutta suoranainen törkeys ja arvostelu (etenkin toisen kuullen!!) on jotain mitä en voi sietää.

Joskus Espoon keskustassa oli kanssa samanlainen ryhmä. Mutta nämä eivät edes tyytyneet numeroihin vaan heittivät solvauksia jokaisesta ohikulkevasta naisesta (sekä pikkulapsista että eläkeikäisistä), tyyliin: "Paksut sääret", "Kauhee fleda", "mollosilmät"... Itse kun kuljin ohi, sain kommentin "Joku vitun läski Lordi-fani".

Keh, anteeksi?? Okei, Lordi-fani taisi viitata mustaan ja niittipainotteiseen pukeutumiseen. Mutta läski?

Onneksi olen täydellisen tyytyväinen painooni. Minua ei hetkauta tuollaiset, mutta jotakuta muuta voisi hyvinkin. Mietin kauhulla, miten huonon minäkuvan omaava nuori tyttö voisi suoranaisesti romahtaa noiden idioottien heitosta. Ehkä siksi että itse olen ollut joskus sellainen.

Sain Sellolla arvosanaksi seiskan. Pitäisikö olla ylpeä?

2 kommenttia:

 1. Mun silmissä oot täysi kymppi! <3
  Ihan asiasta kirjoitat. Itse en ole koskaan törmännyt moisiin isänmaantoivoihin, mutta muistan elävästi, kun kerroit noista Espoon keskuksen neroista. Mitä pitää todella liikkua mielessä, että ryhtyy moiseen? Haluaisivatko he itse tulla arvioiduksi julkisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan tekisi mieli kostaa samalla mitalla, mutta samalla tajuan etten halua alentua samalle tasolle. Ja muistan minäkin kun naurettiin Espoon sankareille.~

   Ja hei, nimenikin jo tarkoittaa kymppiä! Että repikääpäs siitä... :'D

   Poista