torstai 29. toukokuuta 2014

Mä joka päivä töitä teen...

Työnhakua.

Aloitin kesätöihin hakemisen jo tammikuussa. Lähettelin hakemuksia sinne sun tänne ja soittelin joka paikkaan. Annoin äidin ja äidin miehen lukea läpi avoimet hakemukset ja CV:n, ettei varmasti ole mitään turhaa/ tyhmää/ minkä voi ymmärtää väärin.

Hain 56 paikkaan kaiken kaikkiaan. 56!! Vastauksen sain 15 paikasta että et osunut valintamme kohteeksi. 9 ilmoitti että "Jos emme ole vastanneet päivään xx mennessä, et päässyt". Kaksi kutsuivat työhaastatteluun, joista ensimmäinen ei ottanut ja toinen on huomenna, mistä syystä pidän peukkuja pystyssä. Loput eivät vastanneet mitään, kai ajattelivat että hakija tajuaa hiljaisuudesta ettei häntä kaivata, eikä koe että hän on arvoton, eikä ansaitse minkäänlaista huomiota.

Alan tosissaan kyynistyä koko hommaan. Koen että hakijoita ei kohdella oikeudenmukaisesti kun ollaan hiljaa ja vastaamatta. Ymmärrän että joihinkin paikkoihin hakijoita vain on yksinkertaisesti paljon, mutta edes jokin automaattinen viesti olisi parempi. Nyt näin ei saa minkäänlaista kontaktia ja kokee olevansa yhteiskunnalle arvoton.

Olen oikeasti positiivinen ja huomaavainen. Hymyilen ja teen parhaani eikä ketään siltikään kiinnosta, kun ei ole aikaisempaa työkokemusta. Mistä minä sitä sitten revin?

Toivottavasti huomisessa haastattelussa tärppää. Toivon todella.

Voitte sitten tulla tervehtimään minua Mäkkäriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti