sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Juoksemista

Jahas.

Eilen olin ensin isosena viime hiihtolomarippikoululaisten konfirmaatioharjoituksissa, sieltä juoksin bussille ja ystävälle, joka otti valokuvia äidinkielentyöhönsä. Otti mallia kalevala-maalauksista ja poseerasin Louhena ja sinä Ainona, joka pakenee vedessä Väinämöistä (seisoin jääkylmässä koskessa... Jossa oli iilimatoja). Sieltä juoksin äidin, tädin ja serkkujen kanssa leffaan.



Tänään taas itse konfirmaatio. Voi että ne rippikoululaiset osaavat olla suloisia! Messu meni loistavasti eikä kukaan mokaillut. Kaikki sujui kuin rasvattu ja jäi todella hyvä mieli. Juhlan jälkeen juoksin juna-asemalle ystävää vastaan ja sieltä sitten meille. Oli mukavaa pelaillessa ja katsoessa leffaa. Moulin Rouge on elokuva, jota voin suositella lähes kaikille. Oli vain ihanaa kuulla hyviä uutisia ystävältä ja olla iloinen hänen puolestaan. Emme kyllä ole tunteneet kauaa, mutta loistava ihminen hän on, vaikka tapasimmekin hieman... hulluissa merkeissä. :)

Että juoksemista tämä viikonloppu. Ja ensi viikko tulee olemaan vielä pahempi, ainakin kalenterin mukaan. Katsotaan, pysynkö edes hereillä...


Juoksemista

Juoksen sen perään
karkaa käsistä.
Kurotan ja kurotan,
se liukuu sormien välistä.

Liukas ja vikkelä,
viekas ja ketterä.
Nopea, älykäs,
sitkeä, sisukas.

En saa kiinni,
vaikka juoksen kuinka.
Olen väsynyt,
odotan vain muita.

En ikinä voi saavuttaa

itseänsä Aikaa.

1 kommentti:

  1. en ihan oikeest tienny niistä madoista ): mut jos lohduttaa ni kuvat oli kyl hienoi <3

    VastaaPoista