sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Nähdä voin vasta kun nään kannen taa

Kauhuleffamaratoni rules!Sisar tumma, Muumipappa, Sammakkoprinssi ja Arthur olivat meillä eilen katsomassa kauhuleffoja. Töiden jälkeen oli ihanaa vain rentoutua hyvien ystävien kanssa syöden pizzaa ja nauraen huonoille kauhuefekteille. Tuli katsottua Kuudes aisti ja Älä pelkää pimeää.
En kyllä ymmärrä, miten Älä pelkää pimeää on saanut neljä tähteä... Olihan se ihan viihdyttävä muttei mitenkään erityisen loistokas.

Mutta enemmän mietityttää nyt jälkeenpäinkin kortit. Kyllä, olen magiikkahöperö. Omistan tarot-kortit. En tykkää ihan niin paljon ennustaa niillä muille, koska pelkään ennustavani jotain inhottavaa. En halua kertoa huonoja uutisia enkä osua väärään kun yritän neuvoa. Kyllä tiedän, että läheskään kaikki ennustukset eivät osu oikeaan kun ottaa huomioon vähäisen taitoni ja toisaalta myös kohtalon oikukkuuden (ihana sana). Se, mikä yhdessä vaiheessa on todennäköisin näkymä, voi yhdessä hetkessä muuttua.

Silti jäin miettimään kahta ennustusta. Toinen oli hyvin huono. Kertoi ongelmista ja elämänmuutoksista ja neuvo-korttikin oli vain kohtaloon luottamista. Eli auttaminen olisi vaikeaa. Toivon että joko minä tai kortit osuimme väärään.

Toinen mietityttävä ennustus koostui kokonaan Minor Arkanan korteista. Minor Arkana käsittää siis miekat, sauvat, pentaakkelit ja maljat. Ja viidestä kortista neljä olivat sauvoja.
Sinänsä mielenkiintoista, sillä sauvat kuvastavat tuli-elementtiä ja inohimoa. Energiaa, tunnetta ja uuden alkua. Ja henkilö, jolle ennustus osui, on aina hyvin järkeilevä ja "kylmän analyyttinen" kuten hän itsekin asian ilmaisee. Ja yhtäkkiä kaikki paitsi lähitulevaisuuden kortit näyttävät suuria tunteita ja monien huomioimia onnistumisia. Neuvo-kortti oli kuuden sauvan. Eli voiton kortti. Monen huomaama suuri teko, joka silti varoittaa epäröimästä.
Lähitulevaisuuden kortti oli yhdeksän maljaa. Eli toisin sanoen materiallisuutta, vesi-elementti ja muiden yläpuolelle asettautumista. Nämä kertoisivat yhdessä että onnistumisesta huolimatta pitää ajatella tunteella, ei epäröidä ja tämän takia asian heivaamista vain muille niin, että itse voisi vain... olla.
Oli todella hämmentävää.

Moni muukin ennustus oli hämmentävä mutta nämä jäivät nyt parhaiten mieleen.

Tarotit ovat kummallisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti