sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Eipä se VR aina ole syyllinen myöhästelyyn...

Olen tällä hetkellä pikkuveljien kanssa kolmistaan kotona. Olemme olleet perjantaista asti ja illalla pitäisi aikuistenkin tänne ilmestyä.On kyllä ihan kiva olla ihan sisarusten kesken. Kävimme eilen syömässä Raxissa (olin luvannut että mennään johonkin syömään) ja annoin heille tarkat ohjeet. Sanoin että nyt kun kerran maksettua saa syödä niin paljon kuin haluaa, syökää niin paljon kuin pystytte. Ja mitä tapahtuu kun neuvoo kahta yläasteelaista poikaa syömään paljon? He syövät paljon!

He kävivät vielä ostamassa karkkeja lauantain kunniaksi ja minä... vain olin. Junamatkalla takaisin ihmettelimme, kun juna seisoi tavallista kauemmin Keran asemalla. Kohta vaunuun pölähti kaksi teinijätkää "hieman" päissään. Konduktööri seurasi hetken päästä ja kävi ilmi että juna seisoi näiden jätkien takia.

Viereisessä istuinosastossa konduktööri vaati jätkiä poistumaan junasta ja tämä vänkäys jatkui vähän päälle viisi minuuttia. "Mä en jaksa sitä että koko ajan valitetaan siitä kun kaks perseilee. Olkaa hyvä ja poistukaa". Ja vastaukset olivat mitä tasokkainta... Pikkuveljeni näytti hämmentyneeltä... Pysyttelin itse rauhallisena vaikka pelkäänkin kaikkia päissään olevia melkeinpä henkeni edestä. Lopulta joku harteikkaampi mies riuhtaisi jätkät ulos ja juna jatkoi matkaa.

Mietinpähän vain että miksi jäädä vaunuun istumaan ja vänkäämään kun tietää että tulee kuitenkin kohta heitetyksi ulos? Olisiko paljon helpompi kuitenkin vain kävellä omin jaloin ulos? Ihmettelin tätä episodin jälkeen ääneen veljilleni ja toinen tokaisi: "No kun ne oli kännissä". Niinpä. Eipä se järki sitten silloin kulje. Ärsyttää silti, en ole niitä jotka pystyy laskemaan idioottimaisen käytöksen humalan piikkiin. Oli sitten humalassa kuinka rankasti tahansa, vastuu on sama.

Tässä tapauksessa koko juna odotti kahden idiootin poistumista. Kun ei järki kulkenut.

Kiva.

2 kommenttia:

 1. Hyvä että joku heitti ne lopulta ulos kuitenkin- ällöttävää joutua olemaan samassa vaunussa humalaisten kanssa. Ja muutenkin: onpa taas hyvää esimerkkiä pienille lapsille ja ynnä muuta. Idiootteja riittää.

  Kuulostaa siltä, että teillä oli kivaa keskenään kuitenkin veljiesi kanssa, tästä oudosta junaepisodista huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin ällöttävää, kyllä. Ja eipähän kai tuossa tilassa ajattele ollenkaan sitä esimerkkinä oloa. Onneksi asia oli enemmänkin niin että olivat se huono esimerkki; meidän pojista melkeinpä paistoi se että he eivät aio käyttäytyä noin. :)

   Ja kyllä, meillä oli kivaa.~ Hyvinkin kivaa.~

   Poista