lauantai 8. syyskuuta 2012

Kaakaonmakuinen päivä

Olin eilen koulun jälkeen Paimentytön kanssa kaupungilla. Kesken matikantunnin vain sain päähäni että voitaisiin mennä kaakaolle (raahaan kaikki aina kaakaolle!!) ja niin tehtiin.Joimme omat kuppimme ja ostin meille puoliksi suklaakakun palan. Oi että oli hyvää! <3 Rakastan syödä ihmisten kanssa leivoksia puoliksi, kaikki maistuu paremmalta jaettaessa... vaikka silloin saakin itse vähemmän. ;) Noh, siltä kannalta ajateltuna se saattaa olla terveellisempää. Ihastelimme pöydässä istuessamme kaikkia leivoksia, mitä kahvila myi.

Tämän jälkeen suuntasimme Forumiin ja naamiaisasuliikkeeseen. Eipä mitään erityistä tarvetta sieltä ollut, siellä vain on kiva käydä. :D Saa katsella kaikkea hassua ja hauskaa jonkun kanssa ja kauhistella kaikkien naisten asujen avaria kaula-aukkoja ja lyhyitä helmoja. Mukaan kyllä tarttui sieltä kengät ja mekko. Edelleen jaksan nauraa sille, miten ostan arkeen vaatteet naamiaisasuliikkeestä. Noh, ne ovat kivoja ja näkyviä.~ Molemmat ihastuimme myös tekoraskausmahaan. Mietimme, miten sillä voisi järkyttää ihmisiä... vaikka seurakuntapiireissä! ;D Miettikää vain, jos saapuisi sellainen paidan alla esim. riparille?

Tämän jälkeen visiittejä oli mm. Mic Macissa, Indian Bazaarissa... ja arvatkaas missä? Jep! Lushissa! Vein Paimentytön sinne ja nauroin kun myyjät tervehtivät minua. Pidin lyhyen esittelykierroksen ja ehdotin Paimentyttöä pyytämään joltakulta myyjältä väripyörän lukemista. Eräs myyjä ehdotti että minä lukisin sen. Olin otettu, oikeasti. Ja tein parhaani. Kaivelin muististani, monesko väri oli mikäkin ja yritin miettiä, miten ne muodostavat kokonaisuuden. Tämän jälkeen pistin vähän silmämeikkiä Paimentytölle. Kaikista kivointa oli kun sanottiin että myyjänä aina kannustetaan tuomaan ystäviä ja esittelemään heille kaikkea. Hii!~

Niin että tervetuloa kiertelemään kanssani kaupunkia! Olen aina valmis. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti