sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Villijoutsenten matkassa

Kävin lauantaina kaupungilla Villijoutsenen kanssa. Siinä on kanssa ihminen jota ihailen; uskaltaa tehdä sitä mitä haluaa. Uskaltaa irtautua muotista.Kävimme kaakaolla ja sieltä lähdettiin kiertämään kauppoja. Vaihdettiin kuulumisia. Naurettiin. Ja jälleen kerran voin lisätä yhdet kasvot "ihanimmat hymyt" -listalleni. Ihailen aina ihmisiä, jotka nauravat ihan koko kasvoillaan. Niin että leuan kärjestä hiusrajaan asti kaikki säteilee. Myös tapa jolla hän erottautuu massasta on hieno. Jo pienet sanavalinnat tuovat särmää ihmiseen, parhaiten jäi mieleen ilmaisu: "Eksyin kihloihin". Hän itsekin myönsi käyttävänsä tuota ilmaisua ettei kuulostaisi kliseiseltä.


Ja sitten! Testasin juuri Lushin Geo Phyzz -kylpypalloa. Se sopii sekä jalkakylpyyn että tavalliseen kylpyyn, hoitaen ihoa suolalla ja eteerisillä öljyillä. Tuoksu on sypressinen ja havumetsänkaltainen eli höyryhoito tulee samalla. :) Nenä avautui ja harmittaa, ettei minulla ollut tätä flunssakautenani... Noh, nyt tiedän mitä hakea kun seuraavan kerran pöpö vaivaa!

Hämmennyin kun  pudotin pallon veteen... se ei kellunut ja hyrrännyt kuten muut Lushin kylpypallot. Se vaipui pohjaan ja siitä irtosi sellaisia pieniä suolakiteitä. Kokeilin hieroa niillä ihoa, mutta kuorintaan niitä ei selkeästi ollut tarkoitettu. Lopuksi ei vesi värjäytynyt kirkkaan väriseksi kuin esim. Avobathin tai Twilightin kanssa. Siinä missä Avobath värjää veden tummanvihreäksi ja Twilight yönsiniseksi, Geo Phyzz jätti haalean vihreän värin jälkeensä. Väri oli ihanan sumuinen, muttei ollenkaan tunkkaisen savuinen (kuten useissa muiden kauppojen kylpypalloissa...). Myöskään hoitavat öljyt eivät tehneet ihoa rasvaiseksi, toisin kuin Yves Rocherin kylpypallot.

Suosittelen flunssakauteen ja niille, jotka eivät pidä liian voimakkaista tuoksuista. Esim Pocahontas saattaisi hyvinkin pitää... Meidän pieni metsäkeiju. ;)Tunnin päästä tulee Vedetään hatusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti