perjantai 21. syyskuuta 2012

"Pidän kaltaisistasi oma-aloitteellisista tyypeistä"

Arvatkaapas, mitä tämä Satakieli keksi eilen? Kaupungilla, extempore, on ihan hyvä lähteä spontaanisti työnhakuun! :DKyllä, sain päähäni Helsingissä ollessani lähteä kyselemään. Butterick's -niminen naamiaisasuliike haki nettisivuillaan työntekijää ja olin ajatellut että ei ehkä ihan minulle; lukiolaisena en halua kokopäivätyötä, osa-aikaisenakin olisi aika melko kortilla. Tulin silti ajatelleeksi että nyt sesonkiaikaan (halloween tulossa) saattaisi hyvinkin olla käyttöä vaikka vain viikonloppuapulaiselle. Pölähdin kauppaan ja tiedustelin myymäläpäälliköltä asiasta.

Harmikseni hän oli juuri aamulla haastatellut paria lukiolaista ja ottanut yhden, myöhästyin siis päivällä. Noh, elämä on. :'D Hän silti kertoi että kannattaa laittaa sähköpostia, sähköpostihauista hän aina napsii sesonkiaikoihin avustajahakijoita ja ottaa haastatteluihin. Silmää vinkaten hän kehotti myös kirjoittamaan että kävin ihan paikan päällä utelemassa sillä hän pitää oma-aloitteellisista ihmisistä.~ Aika hyvä, saattaisi siis esim. taas joulun alla olla ihan hyvä sauma. :) Kannattaa siis olla spontaani ja peloton tällaisissa.

Kertokaapa, minne voisitte kuvitella minut töihin? Muualle kuin Lushiin tai Butterick's:iin? Voisi kokeilla samaa kikkaa nyt kun joulusesonki kuitenkin on tulossa.

Siwan kassalle en halua. Sori.

4 kommenttia:

 1. Ööh, sinne tarvitsisi koulutuksen. :'D Kun en ymmärrä mitään tieteistä... Vai olisiko Kampin Heureka-shop mitään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai kaikki työntekijät ole mitään tiedemiehiä siellä. En tiennyt että Kampissa on sellanen kauppa ja ainahan voit yrittää 8)

   Poista
  2. Eivät ne tiedemiehiä olekaan; miten joku superylikoulutettu kemisti osaisi selittää yksinkertaisesti ja mielenkiintoisesti ala-asteelaisille esim. radioaalloista? Lähes kaikilla siellä on ala-asteen opettajan koulutus. Osaa käsitellä lapsia, selittää mielenkiintoisesti ja tietää asioista.

   Eli kyllä sitä pitää kuitenkin tieteestä tietää että osaa siitä selittää. :)

   Poista