lauantai 18. elokuuta 2012

Ihmetellään ja hymyillään, ettei kukaan suutu

Kuka KUKA on äänestänyt nuo eduskuntaan??

Kansanedustaja James Hirvisaari oli juuri lehtien otsikoissa. Oli herra kirjoitellut nettiin omia mielipiteitään homoseksuaalisuudesta. Ja varmaan kukin voi arvata jo, mitä nuo mielipiteet olivat.


"Mielestäni on syytä kysyä, olisiko homoseksuaalisuudessa kyseessä jonkinlainen seksuaalinen kehitysvamma, jos henkilö ei kehity luonnonjärjestyksen mukaisesti? Ei siis varsinainen sairaus vaan vamma. Vammaisenkin on syytä hyväksyä itsensä sellaisena kuin on, koska ei muuksi muutu. Voisin kuvitella, että tosiasioiden hyväksyminen on parempi kuin niiden kieltäminen."

Jahas. Eli nyt aletaan rinnastaa homoutta kehitysvammaisuuteen? Ei sillä, että kehitysvammaisuus olisi minusta paha asia mutta kun ne ovat täysin eri asioita!! Mitä ihmettä tuolla korvien välissä liikkuu? Ei näköjään mitään. Homoseksuaalisuus ei ole vamma, jota voisi hoitaa tai lievittää ja jonka oireita voisi pitää kurissa. Siinä olen samaa mieltä että kummassakin tapauksessa itsensä hyväksyminen on ykkösasia, mutta silti. Seksuaalinen kehitysvamma? Salli mun nauraa.

"Valitettavasti moni nuori erehtyy äänestämään harhauttavasti luontoarvoilla ratsastavaa homopuoluetta eli vihreitä. Hämmästelen sitä, että se ei liity yhteen toisen homopuolueen eli vasemmistoliiton kanssa..."

Homopuolue? Homopuolue? Niin mikä hemmetin homopuolue?  Tekeekö homomyönteisyys tai homoedustaja puolueesta homopuolueen? Ihan kuin sanoisi että "sinisilmäpuolue". Yksi ihmisen ominaisuuksista... Jolla ei ole oikeastaan väliä. Ihan oikeasti, jos vihreät ovat homopuolue, onko persut sitten läskipuolue? Kysynpähän vaan. Noh, idioottipuolue ainakin näkyy olevan.

"Ehkä sateenkaaren alle mahtuu myös moniavioisuus, insesti ja eläimiin sekaantuminen ja paljon muuta kinkkistä ja vieläkin kinkkisempää? Jos niin on, kansan on hyvä tietää."

Kansan on hyvä tietää niin siis mitä?? Nyt yhdistetään taas täysin eri asioita. Moniavioisuudesta en puhu, aiheesta en oikein tiedä niin paljoa, mutta insesti on rikos. Rikos, joka loukkaa ja sortaa toista ja on tutkitusti henkisen sairauden tulosta. Esim. pedofilian. Pedofilia, narsistisuus ja moni muu henkinen tasapainottomuus kulkee täysin käsikädessä, liittymättä homoseksuaalisuuteen. Ja kuten Sisar tumma fiksusti totesi, ketkähän ne useinmiten harrastaa insestiä? Ettei vaan olisi heterot? Entä sitten eläimiin sekaantuminen? Sekin ollaan tutkittu sairaudeksi. In your face.

"Ja tämä ei siis ole mitään homovastaista vihanlietsontaa vaan aitoa ihmettelyä."

 Niinkö? Minusta tämä vaikuttaa täydeltä homovastaiselta vihalta, joka vain naamioidaan "ihmettelyksi" ja yritetään löytää "hyväksyntää" omalle vihalle. Onnistumatta. Täysi lyttyyn haukkuminen naamioidaan, jottei ihmiset voisi suuttua. Sama kuin netissä leviävä tapa laittaa vihakommentti ja hymiö perään. Ajatuksena se, että jos toinen suuttuu, se on hänen oma vikansa. "Joo, no siis sähän oot tommonen vajakki, et sä mitään ymmärrä. :)" Hymiö tarkoittaa hyväntahtoisuutta. Eli myrkkypommi peitetään valkeaan harsoon. "Et sä voi suuttua, ei se sua loukannu".

Sama tässä Hirvisaaren jutussa. Täysi haukkuminen kuitataan hyväntahtoisella "ihmettelyllä" eli hymiöllä. Kukaan ei saa suuttua ihmettelystä vaikka herra juuri vertasi homoseksuaalisuutta kehitysvammaisuuteen. Enpä ole kuullut että hän haluaisi poistaa kehitysvammaisilta oikeuden mennä naimisiin, mutta homojen avio-oikeus on kuulemma herran mielestä täysin kauhea asia jota ei voi hyväksyä.

Onneksi joku oli ilmoittanut kirjoitteluista poliisille ja tapaus on edennyt rikostutkintaan. Minusta aivan oikein että ihmisoikeuksista pidetään kiinni, olipa sitten kyseessä vaikka kansanedustaja ja "viaton ihmettely".

Lätkäiskää sille kunnon tuomio. Ja kovat sakot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti