tiistai 14. elokuuta 2012

With a few good friends...

Voi että ihanaa! Oli ensimmäinen koulupäivä kolmannen vuoden lukio-opiskelijana.~ Ihanaa nähdä ystäviä ja opettajia. Halasin lemppariopet läpi ja totta kai ystävätkin. :)

Kokoontuminen koululle ja siitä rehtorin puhetta kuuntelemaan. Tavallisesti pidän rehtorimme puheista mutta nyt sitä keskittyi enemmän ystäviin (senkin takia että puhe ei kuulunut niin hyvin meidän takarivinurkkaamme). Yksi osa rehtorin tiedoituksista oli jokin lukiopäivä. Torstaina kokoontuvat lukiolaiset eri kouluista Tapiolaan ja meidän koulumme pitäisi erottua... pukeutumalla vihreään.MITÄ?? Vihreään? Joo, ymmärrän kyllä. Kivahan se on, ja koska koulun nimi on Viherlaakso, on vihreä hyvä väri. Mutta... minulle vaikeaa! En omista mitään vihreää, kaikki vaatteet ovat mustia tai max punaisia. Problem? Onneksi menin koulun jälkeen Helsinkiin ja mukaan tuli Maailman ihanin ruusu. Yhdessä kiersimme Aprilli-naamiaisasuliikkeen ja löysin vihreän silinterin. Ja peruukin. Sitten Cyberiin josta mukaan vihreä hame ja lopulta Morticiaan hankkimaan paitaa. Oli ihan onnistunut reissu. :) Oli myös ihanaa nähdä Maailman ihaninta ruusua pitkästä aikaa, olin jo kaivannut.~

Well. Luulitteko että tyytyisin pelkkiin vihreisiin kamoihin? Päätin repäistä Morticiasta sen pitkän hameen, jota olin jo monta viikkoa halunnut. Metsästin kivoimman hameen ja siihen sopivan korsetin. Walaa! aNightingale pukeutuu taas mustaan!

Joku päivä otan asuistani kuvia ja pistän näytille. Sitten ihmiset näkevät, mistä oikein mesoan. Hee~

4 kommenttia:

 1. hei, toivottavasti nähään tuolla ihmetapahtumassa, meki tullaan täältä kunkusta! onneks ei tartte laittaa kruunuja päähän, thih :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kruunut olisivat kyllä hienot. :'D Ja helpot. Pahvista vain jotain.

   Ja voi olla että tavataan, voi olla että ei... Sinnehän on saapumassa tuhansia lukiolaisia. Että katsotaan nyt, kivahan se kyllä olisi.

   Poista
 2. Oli ihanaa kiitos sinulle :) Valkosuklaakaakao... :D

  VastaaPoista