keskiviikko 22. elokuuta 2012

Uusi valitusaihe! Olkaa hyvät!

Kiitos kulta!~

Olin siis Arielin kanssa kaupungilla. Hänen piti käydä pankissa ja minulla ei ollut tekemistä... joten lähdin mukaan. Päätin sitten myös kustantaa hänelle (ja itselleni) kaakaot, omnomnom... <3 Taidan olla aikamoinen kaakao-addikti. :'D

Mutta. Sitten päivän ärsytysaiheeseen: mustasukkaisuus.Niin. Mikä ihmeen ongelma joillain ihmisillä on? Ei voi päästää rakastaan hetkeksikään silmistään. Ärsytys nousi jälleen kun luin feissarimokista yhden vanhoista jutuista. Siinä joku viaton nainen hyväksyi entisen luokkalaisensa kaveripyynnön ja yhtäkkiä tämän vaimo tuli valittamaan "Mitä sä varattuja miehiä vikittelet??". Okei, tapaus oli aika psyko ja tuntui siltä että raivoajalla ei ollut kaikki ihan hyvin. Mutta silti tiivisti aika lailla sen, mitä tapahtuu lähes aina.

Muistan kuunnelleeni Viron hotellissa viereisestä huoneesta kuuluvaa nuorten tyttöjen keskustelua. "Siis mä en voi ymmärtää! Siis mun kaverin serkun kaveri (tai jotain sinne päin... joku serkun kummin kaima) näki Eetun jonkun toisen tytön kaa mäkkärissä!" (Muut: "Siis OMG!!") "Siis mä en nyt tiiä, missä me mennään!"

Ööh? Ehkä tämä Eetu näki vaikka serkkuaan? Tai siskopuoltaan? Tai tämä kaverin kaverin kaverin kaveri erehtyi henkilöstä? Tai tämä juoru muuttui matkalla? Tytöt pohtivat, kannattaisiko Eetulle (kuka sitten lieneekään) puhua tästä että oli jäänyt kiinni. Meinasin jo astella koputtelemaan näiden huoneen ovelle ja pamauttaa että "1: teidän puhe kuuluu läpi koko hotellin ja 2: PUHU Eetulle, äläkä ole niin IDIOOTTI ettei tämä saisi nähdä ketään!".

Niin. Mikseivät ihmiset saisi nähdä ystäviään? Jossakin kohtaa, totta kai, menee raja mutta silti! Ihan kuin rakastumisen ja sitoutumisen tarkoitus olisi jotenkin kahlita. Sokeuttaa ja rampauttaa. Sulkea täysin korvat ulkomaailmalta ja olla jatkuvasti toisen luupin alla. EI!

Kuinka vainoharhainen sitä pitää olla? Joku toimittajakin oli listannut yleisimpiä vaimojen tapoja vahtia miehiään. Lukivat näiden tekstiviestit, sähköpostit, kirjeet... Jotkut jopa palkkasivat yksityisetsiviä! No jos koko ajan oletat toisen pettävän, totta kai hän sitten alkaa pettää! Ihmisen luontoon kuuluu ottaa vastaan se rooli, jota tarjotaan. Kun toinen on kahlittu, sitä pyrkii vapaaksi vaikka radikaalein keinoin.

Ihmiset... Järkeä päähän.

2 kommenttia: