tiistai 21. elokuuta 2012

"Pistä vaan jakoon"

Kuka arvaa, missä olin eilen?

Vedetään hatusta -kuvauksissa! <3 Olin varannut paikat jo kesällä ja nyt olimme ihan edessä katsomassa. Siinä kohtaa, missä viime vuosina oli juontajan pöytä (tällä kaudella ei ole juontajaa.... Outoa) eli näymme melko varmasti sitten ruudussa. :)

Mukana oli siis myös äiti, Sisar vaalea, Pocahontas, Ariel ja Ronja ryövärintytär. Hienoa oli kun lyhyen tauon aikana Ronja heitti vitsin ja itse repesin nauramaan kovaan ääneen. Kun koko muu yleisö oli hiljaa, nauruni kuului hyvin ja kaikki näyttelijät kumartuivat tuolaissaan tuijottamaan minua. Kohta Riku jo sieltä totesikin: "Taitaa tuoksua marihuana". Nauroin aina vain enemmän nelikon hämmennykselle ja tuolle kommentille ja kuulin kohta Saariluoman sanovan: "Pistä vaan jakoon". Sain juuri ja juuri vastattua että vasta shown jälkeen. :'D

Olinkin muutenkin positiivisesti yllättynyt Saariluomasta. Tämä kun ei hirveästi loistanut Putouksessa muuten kuin juontajana (mihin hän minusta sopii mainiosti) niin en odottanut paljoakaan. Mutta hän olikin hyvin nopea supliikiltaan ja vitsit naurattivat. Niin kuin jo sanoin: olin positiivisesti yllättynyt.

Näytöksen jälkeen sain Hirviniemeltä nimmarin ja yhteiskuvan (muut näyttelijät poistuivat liian nopeasti).

 Että tällaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti