perjantai 31. elokuuta 2012

Yllätyspussi täynnä taikaa

Dudiin, tänäänkin kärsin tappavasta flunssasta vaan silti oli vääntäydyttävä Lushin ryhmähaastatteluun. Kyllä, teen kaikkeni saadakseni sen paikan...



Kahdeksalta piti olla Helsingissä liikkeen luona ja populaa oli... Meidät jaettiin noin viiden-kuuden hengen ryhmiin ja testailimme "pisteillä" taitojamme ja soveltuvuuttamme. Itse satuin ihan mukavaan ryhmään. :) Vaikka kärsinkin kovasta flunssasta, tuoksut avasivat nenää. Ja oli ihanaa haistaa!

Varmaan mukavin "piste" oli väripyörän lukeminen. Piti lukea sitä muille ja itse koin onnistuneeni siinä. Sain melko paljon irti sekä väreistä ja merkityksistä että hänestä, kenelle sen luin. Selitykseksi: Lushin liikkeessä on niinkutsuttu "väripyörä". Siinä on erilaisia värejä ja sitä pyöritetään asiakkaalle. Asiakas voi valita mieleiset kolme väriä ja myyjä lukee niistä sitten tämän persoonallisuutta. Jokaista väriä vastaa jokin meikki ja meikeillä on omat ominaisuudet. Esim. voima, intuitiivisuus, ilo, terveellisyys... Se lähentää asiakasta ja myyjää, auttaa käsittämään itseään ja valitsemaan mukavia värejä. :) Koko juttu pohjaa väriterapiaan.

Toisin kuin väripyörän kohdalla, demopisteellä menin aivan puihin. Lagitin ja jäädyin täydellisesti kun olisi pitänyt osata esitellä tuotteita ja pyysin vähän lisäaikaa. Onneksi ihmiset olivat mukavia, minua ei painostettu eikä minulle naurettu. Annettiin omaa tilaa. Tämän episodin jälkeen tuntui kuin olisin reputtanut ihan kaiken. Toivo oli menetetty.

Meille sanottiin että niille kymmenelle, jotka pääsisivät kokeilukerralle myyntipuolelle soitettaisiin tämän päivän aikana. Harmittelin kehnoa menestystäni mutta ajattelin tämänkin olleen hyvä kokemus. Varsinkin kun kaikki saivat mukaansa pienen yllätyspussin Lushin tuotteita. <3 Minun pussistani löytyi huuliväri ominaisuudeltaan Voima (hauskaa kun väripyörän kohdalla olin valinnut juuri sen), hyytelösaippua (joihin Sisar tumma oli joskus ihastunut), huultenkuorintapurkki (eri makua kuin tämä minun vanha), hammastahnatabletteja ja huulivoide "It started with a kiss". Hyytelösaippuasta innostuin että tämä menee heti Sisar tummalle. :'D Myös huultenkuorinta oli vähän sellainen että kun on sitä edellistä jäljellä lähes koko purkki, tarvitsenko toista? Ilmoitin sitten Maailman ihanimmalle ruusulle että tämä saa sen, oli joskus pohtinut hankkivansa.

Kävin jutun jälkeen kaakaollakin yhden toisen hakijan kanssa. Oli mukavaa jutella ja tutustua uuteen ihmiseen ihan spontaanisti. Matkalla kotiin sain soiton.

"Olisimme kiinnostuneita ottamaan sinut jatkoon. Pääsisitkö koekerralle kahden viikon päästä maanantaina?"

Olen taivaassa.
"I'm as happy as a rainbow!"

2 kommenttia:

  1. Kiitos aNightingale kohta rupeen testailee. Toivottavasti en syö koko purkkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se purkki voi aiheuttaa vatsanväänteitä. :'D Ei sula niin kovin hyvin.

      Poista