maanantai 16. heinäkuuta 2012

Here we are now.. Entertain us!

Iih!

Näin eilen pitkästä aikaa Sisar tummaa ja Sammakkoprinssiä.~ Kun Sisar tumma soitti ovikelloa, juoksin hirveää vauhtia avaamaan oven ja hyppäsin tämän kaulaan. :D
Sai ihan kunnon rutistuksen. Seuraavaksi annoinkin jo kaksi pinssiä. Toinen Kallion kirkon sateenkaarimessusta ja joka mainostaa kampanjaa, jonka tarkoitus on saada kirkoista myöntyväisempiä homoliittoja kohtaan ja toisen pinssin tein nuortenillassa. Sateenkaaren värit ja kirjoitin siihen "Straight but not narrow". Ainakin vaikutti tykkäävän. :)

Sammakkoprinssin saavuttua jaoimme kokemuksia ja tapahtumia. Sisar tumma kertoi kaiken matkastaan ja minä Pridesta. :D Kun tämä oli saatu päätökseen, otimmekin jo leffat esille.

Aluksi katsoimme Little Miss Sunshine -leffan. Sisar tumma toivoi sitä todella paljon, enkä nyt ihmettele sen nähtyäni. (Oli siis ollut pitkään hyllyssäni katsomattomana koska ei ollut ketään, kenen kanssa katsoa.) Elokuva poikkesi massasta, oli piristävä ja hahmot olivat todella todella samaistuttavia (mikä minä ja Sisar tumma todettiin jo heti alkuun).
Parhaat hahmot:
 Frank ja Dwayne. Kyllä.

Little Miss Sunshinen jälkeen lailettiin pyörimään Moulin Rouge! joka näyttää olevan vakiokamaa meidän DVD-laitteissamme. Ihan vain koska kuulumme koulumme "boheemiryhmään", piti näyttää oikein boheemi elokuva. :'D Ja musiikki oli taaskin parasta.
Haluaisin nin cancan-mekon. Niin niin paljon haluaisin. Mutta kun yritän hakea netistä, tulee eteen vain naamiaisasuliikkeitä. :( En meinaa löytää edes ulkomaisista liikkeistä. Pitääkö matkustaa ihan ulkomaille metsästämään...?

Eipä tässä muuta. Olkaa kiltisti ja kuunnelkaa Moulin Rouge!n biisi El tango de Roxanne. Parasta antia. Nostaa ihokarvat pystyyn.

Ps. Sisar tumma antoi nimen uusimmalle dinolleni. Tyttö kastettiin Eleanooraksi. :)

2 kommenttia:

  1. Oi, toi El tango de Roxanne on kyllä lähes parasta koko elokuvassa! Tykkään myös Elephant Love Medley -kappaleesta (:

    VastaaPoista
  2. Noh, meillä oli koossa kunnon "vihaamme-rakkauslauluja" -porukka, joten yksikään rakkauskohtaus ei saanut näiltä tuomitsijoilta pisteitä. :D Mutta samaa mieltä kuitenkin; ihanasti onnistunut säveltäjä sovittamaan kaiken. Vau...

    VastaaPoista