sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Työntekijäksi paratiisiin

Ihanaa kun ei tarvitse istua yksin kotona! Olin Sisar tumman kanssa Helsingissä ja käytiin vähän kaupoilla. Hän oli aikoinaan voittanut järjestämäni leikkimielisen "kilvan" keksimällä parhaan nimen Pridessa jakamilleni runovihkosille.
Palkintona oli oma erityiskappale jossa oli pari neljä ylimääräistä runoa ja minun maksamani kaakao ja vapaavalintainen leivos Kaakaopuussa. Nyt hän sitten lunasti ne. :)

Matkalla kengät hajosivat... Kävelin Helsingissä junalta Kamppiin ja Sisar tumma oli kauhuissaan ajatuksesta paljain jaloin kaupungilla. :D Ostin sitten uudet kengät... Vaikka olisin ostanut ne ilman patistustakin.Kenkien lisäksi ostin ruokaa ja tarpeita riparille (joka alkaa huomenna! jeii!). Kiertelimme muitakin kauppoja ja kävimme espan puistossakin jäätelöllä. Puistossa kysyin että leikitäänkö rakastavaisia ja kuljetaan käsi kädessä? No mehän sitten kuljettiin. :'D

Raahasin hänet sitten (totta kai) vielä Lushiin. Vietimme siellä yllättävän paljon aikaa tutkien kaikkea ja sain kuulla myyjiltä että elokuussa haetaan osa-aikaista työntekijää(!!). Innostuin mielettömästi ja pistin korvan taakse. Olisi mahtavaa päästä sinne töihin kaikkien tuoksujen ja laatutuotteiden keskelle.Työaika olisi kuulemma vähän satunnainen ruuhka-aikojen mukaan ja sehän vielä sopisi lukion kanssa. Ettei joka päivä siellä tarvitsisi olla. Mitäs sanotte? Sopisinko Lushiin hehkuttamaan kaikkia ihanuuksia?

Nyt kun Sisar tumma sai runovihkosensa, voin julkaista yhden niistä "ennenjulkaisemattomista" runoista täällä.
Homo

En ole homo!
Yhteiskunnan painostus niskassa
väitätte vain niin, kun se on coolia.

En ole homo
kun äitini ja isäni ovat heteroita
ja kaikki sisaruksenikin on.

En ole homo
sillä haluan taivaaseen
ja olla puhdas.

En ole homo
en todellakaan!

Tai no… vain sen verran että

rakastan sinua.

Mutta vain sen verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti