tiistai 17. heinäkuuta 2012

Shoppailua läpi alennusmyyntien

Kyllä! Meikäläinen oli ostoksilla!

Päätin vihdoinkin metsästää sen UFF:in Helsingistä. Kiersin edestakas Fredrikinkatua ja vihdoin löysin sen.
(Olin aluksi katsonut koko ajan tien väärälle puolelle...) Olikin alepäivät ja kaikki vaatteet olivat 6e. Innostuin ja tein löytöjä. <3 Lyhyt musta hame ja polvihousut olivat lastenosastolta mutta silti täysin sopivia. Alakerrasta mukaan sain mustan, kukikkaan ja polvien alle ulottuvan siistin hameen ja verkkopaidan.
Kiertelin vielä ja kuulin kahden naisen puhuvan. "Se on just tommonen, mihin kuuluu silinteri. Tommonen sirkustyylinen." Innostuin vain kuunnellessani, koska minulla on ihana silinteri. Rakastan sitä ja kaikkea, mihin sen voi yhdistää. Käännyin ja näin heidän tutkailevan ihanaa punamustaraidallista kauluspaitaa. Liian isoa minulle, mutta sitä voi kaventaa! Lymysin rekkien takana ja vaanin paitaa. Kun he luovuttivat sen suhteen (kuulin puheesta, etteivät keksineet mitään mihin sen yhdistää), hiipparoin parin tangon ohi, selailin huolettomana paidan viereisiä tunikoita ja... OTIN SEN! <3 Ihana sirkustyylinen paita on nyt minulla! Ja todellakin aion käyttää sitä silinterin kanssa! :D Napattuani sen tangolta, vilkuilin vielä ympärilleni. Olo oli kuin varkaalla. :'D Enhän tehnyt mitään väärää mutta... Jos naiset olivatkin tulossa takaisin? Noh, eivät varmaan. Mutta nauratti.

UFF:in lisäksi metsästin magiaan erikoistuneen kirjakaupan, jolla on kuullemma pohjoismaiden laajin Tarot-valikoima (uu, jeah!) ja nappasin enkelitarotit. Ja Lorna Byrnen uudemman kirjan. Sen lisäksi metsästin suitsukkeita Indian Bazarista.

Matkalla takaisinpäin busseille, huomasin Backstreetillä olevan ale. Juoksin (totta kai) sisään selatakseni aletuotteita. Mukaan tuli sieltä sitten musta valkopilkullinen hame (ylikäytän tuota kuosia! No jaa...) ja ihana asukokonaisuus, joka koostuu korsetista ja hameesta. Täydellinen yhdistettäväksi silinterini kanssa.
Hame ei ole ihan niin pitkä, miltä tuossa näyttää. Se ulottuu hieman polvien alle.

Että tällaista shoppailua tänään. :D Alet ja kierrätykset läpi. UFF:illa oli kyllä sellainen olo, että nyt ovat kaverit ylpeitä, varsinkin Villasukkaprinsessa. Pyysin myös paria muuta ystävää käymään kanssani siellä. Mm. The Lady of Shalottia ja Elliottia. Toivottavasti aikaa ja terveyttä riittää.~

2 kommenttia:

  1. voi voi voi, mää tahtoo kans, heti kun jalka kestää! :)) ja toi asukokonaisuus: aivan ihana!! ja voi voi, olen kateellinen, että olet niin kaunis, että sulle sopii kaikki (:

    VastaaPoista
  2. Häh, repesin. :'D Tervetuloa mukaan, ihanaa saada seuraa.~

    Ja eikö olekin ihana! <3 Ja ei se ole ulkonäöstä kiinni, kunhan vain pistää päälle omasta mielestä kivoja vaatteita. Koska jos pitäisi jotenkin "sopia" vaatteisiin, kulkisin kohta alasti... xD

    VastaaPoista