maanantai 2. heinäkuuta 2012

Maailman pakkaset muualla ja me hymyilemme auringolle

Tuntuu siltä että nykyään lähes kaikki päivitykseni ovat lukua jee-oli-kiva-päivä! Mutta entä sitten? Taaskin minulla tosiaan OLI kiva päivä. :DEilen oli Wishing Starin konfirmaatiojuhla. Jouduin siirtämään aiemmin sovittua piknikkiä, mutta mielestäni oli ihan hyvä että pääsin molempiin. Wishing Star oli todella nätti puvussaan. Ihanan tyylikäs ja moderni hänen päällään. Sellainen beige mustilla kuvioinneilla. Ja kaulus! Ah! Rakastan erikoisia kauluksia, joten siihen sitten rakastuin! Olin hankkinut äitini kanssa hälle hopeisen sydänriipuksen. Toivottavasti pitää siitä.~

Ja tänään piknik Elliotin ja Pocahontaksen seurassa. Tunnemme mitä ihmeellisintä reittiä; ensin minä ja Elliot osuimme samaan ala-asteeseen, rinnakkaisille luokille vain, sitten hän ja Pocahontas olivat samalla yläasteella ja nyt minä ja Pocahontas jaamme lukion. Monimutkaista? Eeei. Pääasia on, että he ovat kummatkin aivan ihania ihmisiä.~ Ja mitä parasta seuraa. Söimme kaupungin puutarhassa tortillakääröjä, viinirypäleitä, täytekakunjämiä, Elliotin tekemää kakkua (ihan järkyttään hyvää oli! Nam!), sulanutta jäätelöä... :'D Että on tässä päivää kerrakseen, todellakin! Aluksi oli vilpakkaa mutta sitten aurinko pisti esiin ja woosh! Tuli ihan mielettömän lämmin ja ihana sää! Virkistävä tuuli piti huolen, ettei sulettu (toisin kuin jäätelö...). Lopuksi olimme hetken meillä, mietittiin Pocahontakselle pukua ja varusteita esiintymisen kaltaiseen tilaisuuteen ja naurettiin. Enkä unohtanut esitellä Lushin tuotteita. :'D Mikähän siinä on, että ne aina pitää kaivaa esille...?

Lopuksi vielä tämänpäiväisiä kuvia.~

Eväsröykkiötä vähän.

Tällaista se jäätelö sitten oli. Noh, hyvää silti. :D


Ja lopuksi vielä maisemia. Kyllä tämä ihan hyvää seutua on asua. Aika rauhallista ja leppoisaa. Ja hyvät näköalat, kun tietää mistä etsiä. :) Kirjoittelemisiin! Satakieli kiittää ja kuittaa!

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä aivan ihanaa! Kiitoksia todella paljon, eikä tuo lykkääminen haitannut yhtään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla.~ Kutsu konfisjuhliin tuli vähän myöhässä ja siksi en tiennyt siitä sopiessani piknikkiä.

   Mutta todellakin, kiitos itsellesi. <3

   Poista
 2. Oioi, ensimmäisessä kuvassa minulla on raskausmaha. Kiitos tästä, kesämekko! <3 Piknik oli kyllä ihana, olisin voinut istua paljon pidempäänkin siellä puutarhassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eih! En edes huomannut tuollaista. :'D Olen pahoillani. Mutta tervetuloa uudestaankin.~

   Poista