perjantai 6. heinäkuuta 2012

Huomenna mennään Korkeasaareen, Korkeasaareen...

Seurakunnan Korkeasaarireissu. Ihan mahtia. <3 Aluksi ajattelin, etten jaksa lähteä. Ketään ystävää ei ollut tulossa ja olen niin NIIN huono lähtemään mihinkään "yksin". Lähdin kuitenkin. :)

Lähdimme Espoon asemalta yhdessä.
Ennen sitä juoksin ostamassa mielijuotaviani. Eli Little Miracles -merkin valkoista teetä ja Estfoodilta Valge Klaar -limua. (Virolaista. Ei saa muualta kaupoista.) Löysimme Helsingissä oikean bussin ja matka jatkui eläintarhaan.~ Tulin ajatelleeksi että matka on niin helppo ja liput niin halpoja, että siellä voisi melkeinpä itsekseenkin käydä viettämässä kesäpäivää. Miksei? Kaunis paikka ja ihania eläimiä. Haluaisin niiiiin oman käärmeen.~ Olivat ihan mielettömän kauniita otuksia. Kyllä, tämä on päätetty. Tahdon käärmeen ja papukaijan. Niin kauniita ja komeita ja ja ja...

Mitähän muuta sitä kertoisi? En tiedä. Antaa kuvien taaskin puhua puolestaan.


 Olen lapsellinen. Nauroimme melasammakolle.

 Niin söpö pieni lisko! Tui tui! Kiipeili siinä lasissa kuvattavana ja ihasteltavana.~

 Kilpikonna. Valitettavasti en saanut hyvää kuvaa niistä jättimäisistä. Olivat niin mahtavia että teki mieli vain mennä kumartamaan niitä. Herättivät kunnioitusta. Upeita eläimiä...

 Voi että.~ Paistatteli päivää tämä pieni.


 Apinat sitten olivat kovia poseeraamaan. Koko ajan lasin lähellä ja katselemassa ihmisiä. Taisivat tietää että kaikki olivat siellä heitä katsomassa.

 Riikinkukko vuohi-patsaan päällä. Oikeasti kauniita otuksia. Harmi ettei sulkia saa viedä. ;)


 Kultapanda. Sama asia kuin apunoiden kanssa; taisi tietää esiintyvänsä. Poseeraili pieni koko ajan. Ja tuo nallenaama, VOOOI! Näytti ihan pehmolelulta. Teki mieli ottaa mukaan unikaveriksi.~ Tuo vieressä näkisi varmasti hyviä unia.

 Laamoja!

 Tämä kaveri käveli ihan vierestäni. Alle metrin päässä oli. Teki mieli silittää tai edes hipaista tuota upeaa ilmestystä.

 Ovat ne linnut isoja. Testailtiin srk:n kesken. :'D

Ja vielä yksi riikinkukkokuva. Kuvassa ei näy mutta kaveri poseeraili pyrstönsä kanssa sievälle riikinkukkotypykälle. Huikeaa, miten tuo pyrstö on noin korkeampi kuin meikäläinen. Eikö se paina??



Että tällaista. Nauttikaatten tekin kesästä ja eläimistä.~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti