sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Lisää pinnallisuuksia

Arvatkaas, kuka oli taas kaupungilla! Jep! Ja arvatkaas, kuka kävi taaskin UFF:illa? Jep!Olin luvannut lähteä Villasukkprinsessan kanssa UFF:ille ja sinne päästiin. Mukaan tuli the Lady of Shalott ja kolmistaan onkin aina kivempaa. Löysin (taas) ihania paitoja hyvään hintaan. Yksinkertaisia kauluspaitoja sun muita. Mutta parhaaksi löydöksi nousivat housut.
Pellehousut! (Ja sekainen huone)
Katselin ihania juhlamekkoja (ei kyllä aikomuksena ostaa, ei tällä hetkellä käyttöä) ja seasta pilkisti pallokuosi. Innostuin pelkästä kankaasta ja vedin nämä esille. Huudahdin tytöille haltioituneena "Katsokaa! Miten ihanan RUMAT!<3" ja toiset nauroivat. Jotain niin mautonta on vain pakko vetää päälle! Niin oudot pellehousut ettei mitään rajaa... Ja silti rakastuin niihin! Voisi koettaa yhdistää mauttomat housut siistiin korsettiin. Saattaisi olla oikeasti tosi jännä!

Kävimme vielä Cybershopissa ja sieltä lähti mukaan hetken mielijohteesta kuiturastat.

Että arvatkaa, kellä on nyt rastat?

Kyllä! Villasukkaprinsessa oli aivan ihana ja väkersi näitä päähäni monta tuntia. Vaikka urakkaa helpotti se, että tukkaa on vain keskellä keesin muodossa, oli työ suuri. Mutta nyt on. Pellehousut, rastat ja mahtavaa seuraa... Voittajafiilis! Voiko päivä enää parantua?

Huomenna mennään isoäidin kanssa ostamaan viittakangasta. Olen varmaan vuoden himoinnut lämmintä syysviittaa ja nyt sen ompelen.

Onko tästä muodostumassa kunnon vaateblogi? Aina vain näitä. :'D Mutta sanokaas, voisin koettaa kerätä kunnon asukokonaisuuksia, laittaa kuvia niistä ja pistää sivuun pystyyn äänestyksen lukijoiden lemppareista. En tiedä, viihdyttäisikö tämä muita kuin minua, ei tyylini sentään niin erikoinen ole. Mutta kertokaa mielipiteenne tästä? Idean sain kauniskameleontti.blogspot.fi -blogista.

Satakieli lähtee nyt fiilistelemään pellehousujaan.

2 kommenttia:

  1. Jei!! :D

    Oletkos, Jased, vilkaissut toista blogisni? Tyylisesi. :) http://taivaanrajantakana.blogspot.fi/

    VastaaPoista