torstai 12. heinäkuuta 2012

Satakieli lentämässä ihmisten yllä laitteen siivin

Arvatkaas kuvan perusteella, missä oltiin!



JOO! Lintsillä! Minä, Shahrazad, Timon ja Tuhkimo. :) Ihania ystäviäni yläasteen kaukaisilta ajoilta. Näimme Kampilla klo 13 ja siitä sitten ratikalla. Vähän sekoiltiin suuntien kanssa mutta kyllä se siitä sitten lutviutui. :'D Kun vähän yritti ja oli neljä viisasta päätä. Ja melkein koko päivän satoi... Mutta se vain tarkoitti sitä, ettei ollut tungosta. Ei tunnelmaa latistanut (vaikka hiukset lässähti).

Huvipuistot ovat niin vapauttavia. Ei tarvitse ajatella yhtään mitään. Ei edes saa ajatella yhtään mitään, sillä muuten menettää sen ihanan tunteen kun laitteen hypyt ottavat vatsasta. Olen niitä hurjapäitä, jotka menevät laitteeseen kuin laitteeseen. Ainoastaan Lintsin sokkelo ja Kammokuja ovat ei-listalla. Ai miksikö? Koska inhoan sokkeloita. Ja kammokujalla on se peilisokkelo-homma... Tuntee eksyvänsä heti!

En oikein osaa kertoa... Jos vain länttään loput kuvat tähän ja selostan niistä sitten jotain. :'D

 Kävimme syömässä Lintsiburgerissa (vai mikä sen nimi olikaan... Se, missä on niitä kierre-ranskalaisia) ja Tuhkimo sai meitä kaikkia pienemmän mukin. Jotenkin huvitti pikkukipon nokkamuki-koko. Nauroimme kaikki sille.
 Samaisessa ravintolassa oli ylhäällä Transformers-patsaat. Miksi...? Kuka on ajatellut että ne jotenkin sopivat teemaan...?
Hevosrata! Minä ja Shahrazad kysyimme, josko pääsisimme saman hepan kyytiin ja tottahan toki pääsimme kun niin kiltisti kysyttiin. Nauroimme hepan poukkoilevalle menolle. Ja olimme iloisia, ettemme joutuneet kakanvärisen hepan kyytiin. :D Timon ja Tuhkimo nauroivat matkamme jälkeen, etteivät tunne meitä.



Olen kyllä sitä mieltä, että haluan sinne töihin ensi kesänä. Koska siellä on vain niin iloinen tunnelma. Katutaiteilijana olisi myös ihana olla siellä... Harmi vain, että se taitaa olla jotkut tietyt ryhmät, jotka siellä esiintyvät... Vaikka pitäisi se jostain tarkistaa. Ei saa vielä luovuttaa. :)

Yhä on lentävä olo... Ihan kuin irtoaisi ruumiistaan ja lentäisi vain vapaana... Ah.~

Ai niin! Ja jotta tämä postaus paisuisi mahdollisimman äärimmäisiin mittoihin, pakko mainostaa vielä. Kampissa odotellessani löysin Heureka-shopista dinon.~ Triceratops-tyttö lähti mukaani ja tarvitsee vielä nimen. Pitää miettiä ja ehdotuksia otan vastaan. Myös tyttöystävä olisi tälle neitoselle kiva... Saas nähdä, löydänkö morsian-ehdokasta. (Jaa, mistä tiedän että se on tyttö? Koska se näyttää tytöltä! Ja miten niin ei saisi olla lesbo-dino...? Totta kai se on! Katsokaa vaikka!)
Miten kaikki dinoleluni ovat homoja...? Kaapo ja Albert ovat pari ja olen varma, että tämä kaipaa naisen rinnalleen. Minä vain tiedän sen. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti