keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kesän illat ja kesäillat

Ah, tänään oli sitten seurakunnan kesäilta. Laulua, leikkiä sun muuta. Ja koska vetäjänä oli tällä kertaa seurakuntamme pappi, meno oli hieman hengellisempää kuin useammissa illoissa. Mikä oli minusta vain ihanaa.
Muistelimme mm. omien rippikoulujemme oppituntien sisältöjä. Itse tajusin muistavani mielettömän määrän asiaa oppitunneilta! Siis mieleen pulpahti aivan uskomattomia asioita, mitä meille puhuttiin ja opetettiin... Kumpa muisti pelaisi yhtä hyvin koulussa. xD

Vieläpä matkalla paikalle näin Sisar vaalean samassa bussissa. Ja ikkunasta yritin vilkuttaa Sammakkoprinssille, muttei tämä huomannut. :'D Häpeä. Mutta Sisar vaalean kanssa ehdittiin vaihtaa yksi tai kaksi sanaa ennen kuin itse jäin bussista. Ja ehtipä tämä nähdä rastani. <3 Wohoo!

Näiden kahden lisäksi kesäillassa oli mm. the Lady of Shalott ja Sisar tumma. Monia muitakin, tietysti, mutta tässä oli mainitsemisen arvoiset. :'D Istuin osan ajasta Sisar tumman sylissä oikein.

Että tällaista... Huomenna ripariryhmän tapaaminen. Ja maanantaina leiri. Kyllä sitä menoa riittää. :D

Ai niin! Sain vieläpä kyydin papiltamme melkein kotiovelle. Ihania työntekijöitä meillä, oli mukavaa jutella. Kyseli menneestä vuodestani (oli hän siis oman riparini pappi) ja jaksamisestani. Mukavaa kun joku vaikuttaa oikeasti kiinnostuneelta.

4 kommenttia:

 1. Seurakuntasi vaikuttaa ihanalta, ja juuri tuollaiseen yhteisöön on varmasti mukava kuulua. Tuli tuosta kyyditsevästä papista mieleen, kun aikoinaan sain ala-asteella kyydin opettajaltani kotiin, kun ei mennyt enää busseja. Onneksi on ihania ihmisiäkin paljon olemassa, ollaan kiitollisia siitä :)

  VastaaPoista
 2. Seurakunta on ihana. Ja tuo nimenomainen pappi myös.

  Olenkin kiitollinen ihanista ihmisistä. Sinustakin siis. :)

  VastaaPoista
 3. Oli ihanaa nähdä sinua ja nöyrimmät anteeksipyynnöt pikaisesta pakenemisestani. Kun kerron sinulle mistä on kyse, ymmärrät - uskon tosin, että olet jo päätellyt itsekkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, ihan kuin syyttäisin sinua jotenkin. :'D Minustakin oli ihana nähdä sinua. Ja se korvaa aikaisen poistumisen. Joten siinä se, sinulla ei ole mitään anteeksipyydettävää. :)

   Poista