lauantai 30. kesäkuuta 2012

"...ja vielä joku päivä voin mennä naimisiin!"

Huh!

Ohi on tältä vuodelta. Pride siis. Tai siis itse kulkue. Ja täytyy sanoa, että mahtavaa oli! Ihmisiä joka puolella, rakkauden nimessä. Avoimen rakkauden. Kaikki Päivi Räsästä vastaan. :'DKokoontuminen oli Senaatintorilla. Minä, Villasukkaprinsessa ja the Lady of Shalott menimme yhtä matkaa ja Sisar vaalea liittyi joukkoon tummaan. Kylttini "Free hugs! (Girls only)" tepsi; sain paljon, siis PALJON haleja! Vaikken oikeasti alunperin edes uskonut! Ja kaikki 60 runovihkosta sain jaettua. Eli hyvin meni. Oikeasti hyvin. In the name of love.

Tanssahtelin jo torilla kylttini kanssa ja moni tuli ottamaan meistä kuvia. Siis oikeasti MONI. Ja meitä haastateltiinkin, myös ruotsinkieliseen radioon. xD Tönkköruotsi varmaan kyllä takasi sen, että sitä ei kukaan kuule. Onneksi... Mutta kokemus sekin! Todellakin!Ainoa surullinen asia oli kananmunat. :( Kuulimme yhtäkkiä vähän edempää huutoa ja väki alkoi pysähtyä. Joku huusi "Ottakaa se kiinni!" ja itse ainakin pelästyin. Ei kai kyynelkaasua? Ei kai pahoinpitelyä? Kaikki mahdollisuudet kelautuivat mielessäni. Periaatteessa "onneksi" se oli "vain" kananmunia. Silti törkeää! Vaikka pitäisikin homoutta vääränä, ei tarvitse itse alentua moiseen! Ihan oikeasti. Kamala ihminen, toivottavasti en ikinä tapaa tyyppiä. Uskallakin kävellä edes vastaan Helsingin kaduilla.

Et saastuta niitä teitä, joilla kuljen. Etkä varsinkaan teitä, joilla puhtaat rakkaani kulkevat.

Että sellaista. Yhdessä vaiheessa the Lady of Shalott tahtoi huutaa jotain nasevaa. Opetin sitten ryhmälle homolaulun, jota oltiin laulettu viime vuonna. :'D Laulettiin sitä vähän matkaa. Ympäri ja ympäri. Sisar vaalea huudahti aina laulun loputtua "Uudestaan!" innokkaana kuin pieni lapsi. Tätä kadehdinkin hänessä; miten voi olla aina niin innokas? Ja impulsiivinen? Ja vieläpä hyvällä ja suloisella tavalla? En minä vain osaa.

Päivä on ollut ihana. Juhlan jälkeen oli pikkuveljen konfirmaatiojuhla. Voi että. :) Ylpeä isosisko täällä kirjoittelee. Vietin aikaa Tulisielun kanssa ja illalla katsoimme heillä Geishan muistelmat. Yllättävän hyvä leffa, täytyy myöntää.

Lisää tällaisia päiviä. Huominen on sitä myötä aina parempi.

Olen homo, olen lesbo
Ja se on aivan ookoo
Olla trans taikka bi
Ja mennä naimisiin

Ei siitä länsimainen yhteiskunta tuhoudu
Ei moraali rappeudu rakkaudesta

Olen homo, olen lesbo
Trans taikka bi
Ja vielä, joku päivä
Voin mennä naimisiin!

2 kommenttia:

  1. Kiitos kommentista mun sarjisblogiin, sori et vähän editoin sitä... :c Miten sä mut tunnistit? Mahtavaa kyllä! :) Mäkin muistan teidät ja teidän kyltin kanssa, olitte ihastuttavia <3 Kun olin teiän vierellä niin huutelin teitä halaamaan, mut mun ääni ei oo kovin kantava niin ette huomanneet vaan kävelitte pois ;__;

    Iteki pelästyin samallai tuota iskua, vaikkei niin vakava ollutkaan kun aluksi luulin. Oltiin aika lähellä tapahtunutta, nähtiin tekijä kun se juoksi pois >:

    VastaaPoista
  2. Ai! Anteeksi, ettei huomattu! Olisit vain hyökännyt halaamaan. :'D Olisit saanut sen kuuluisan runovihkosenkin. :DD

    Ja mekin oltiin ihan 10-5m päässä tapahtuneesta ja mies juoksi ihan vierestäni. Nyt kaduttaa, etten kampannut tai lyönyt. Enhän silloin tiennyt, mitä tapahtui.

    VastaaPoista