perjantai 22. kesäkuuta 2012

Ei päivitystä ilman valittamista

Olen tällä hetkellä perheen mökillä. Kai se juhannus sitten kuuluu viettää perheen kanssa. Vaikka sitten mökillä, jossa en ole koskaan viihtynyt. (Kuka viihtyisi mökillä, jossa on sähkökiuas??)



Mutta. Onhan täällä ollut ihan mukavaakin. Istuskelin tänäänkin pari tuntia laiturilla auringossa lueskellen. En palanut, vaikkei ollut aurinkorasvaa... Ehkä pitäisi kuitenkin opetella sitäkin käyttämään? Luin kirjaa, jota minulle on jo pitkään suositeltu, mutten ole saanut aloitetuksi. Täytyy kyllä sanoa, että Lorna Byrnen Enkeleitä hiuksissani on lukemisen arvoinen. Ostin myös kuudella eurolla kirjan Kuinka kuolleita käsitellään. Se on sitten lukulistalla seuraavana.

Katselin tässä TV:stä Pokka pitää -sarjaa. Ai että olen rakastunut siihen jälleen! Aika harva tv-sarja saa oikeasti nauramaan, siis tällaiset komediasarjat. Mutta brittiläinen vanhus-komedia naurattaa. Ja täällä vierailulla oleva naapuri kertoi, että heillä on koko sarja DVD:illä! Lupasi lainata joskus.


Mutta ei päivitystä ilman valittamista. Enkä nyt tarkoita sähkökiuasta (vaikka siitäkin saisi piiiitkän valituksen aikaan). Kaikki varmaan tietävät lehtien haha-hauskat jutut ja pilailut? Joku saa napattua kuvan kun julkkis vilkaisee kaverinsa asua ja kuvassa se näyttää rintojen tiirailulta. Tai jotain samankaltaista.
Nyt joku oli kerännyt kuvasarjan "epätasaisista pareista". Jutun selvennys oli että jotkut pariskunnat ovat sellaisia että toinen on kaunis ja toinen ei niinkään. Ja jokaisen parin kuvan kohdalla tehtiin selväksi, miten erilaisilta he näyttävät ja kuinka he eivät sopisi yhteen. Mollauksen kohteeksi joutui mm. Marilyn Manson ja Dita von Teese. Juu, parin matka kariutui, muttei ymmärtääkseni ulkonäön takia?

Miksi pariskuntia pitää mollata? Ja vielä noin tyhmän asian takia? "Jotkut vain ovat kauniimpia kuin toiset". Ja paskat. Jos toista rakastaa, rakastaa myös ulkonäköä. Huoh. Aikuistukaa, ihmiset. Itseäni ei naurattanut ja kaduttaa että katsoin sen. Nyt netissä näkyy yksi katsoja enemmän.

Anteeksi valitus. :D Mutta parempi valittaa tänne, kuin valittaa aina kun tapaan ihmisiä.

Ai niin! Ärsyttää myös se, että JustimusFilms julkaisee uuden videon juuri silloin kun YouTube tökkii koneellani. :( Pitää katsoa se pikkuveljen koneelta, onneksi hänkin pitää niistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti