sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Paljain jaloin

Tässä kirjoitan vieressäni Villasukkaprinsessa. :) Oltiin hänen kanssaan kaupungilla sateesta huolimatta. Kaikista hienointa reissussa oli

PALJAAT JALAT!!!!!!!!!



Junassa kysyin Villasukkaprinsessalta, häpeäisikö hän, jos kulkisin paljain jaloin. Vastaus oli: "VÄHÄKS SIISTII!". Tulkitsin sen niin, ettei häpeäisi. Että pitkin Helsingin katuja ja kauppakeskuksia ilman kenkiä. Sateessa. :'D Tällaista minun seurassani. Aina saa hävetä ja kärsiä. Mutta ottipa hänkin kauppakeskuksissa kengät pois. Saimme aika kummastuneita katseita osaksemme.

Kävimme luontaistuoteliikkeissä sun muissa, koska Villasukkaprinsessa vain on niin suloinen pieni hippi. <3 Ostinkin kunnon luomushampoota kaupsta, joka istuttaa aina yhden puun yhtä ostosta kohden. Ja esittelin Lushin ihanuuksia. Niin ja ostin sateenvarjon, jonka voi itse koristella! Aion koristella sen Pride tyyliin! Täyteen homomyönteisiä kommentteja sun muita! (Tuliko yllätyksenä? Ei? sitähän minäkin...)

Villasukkaprinsessa kirjoittaa siihen juuri "Eläinhomojaki on".

Meille päästyämme heitin tälle omat verkkarini ja ilmoitin että nyt juostaan sateessa nurmikolla! Ja mehän juoksimme! :D Heitimme kärrynpyöriä ja tanssimme tangoa. Lapsellista? Entä sitten?

Että tällaista! Miten aina vedän ihmiset kaikkiin sekoiluihin? Joitakin juoksutan liukuportaita väärään suuntaan ja jotkut saan kulkemaan Kampissa ilman kenkiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti