maanantai 18. kesäkuuta 2012

Liian isonen?

Wohoo!

Pikkuveli saapui juuri ripariltansa! Söimme yhdessä Ben & Jerry's -jäätelöä ja tenttasin häntä leiristä. Mitä sketsejä? Parhaat leikit? Oliko pappi kamala? Mitä tekivät raamiksissa? Kai oli isostenkastelu?



Tämä nauroi ja kertoi leirillä olleen meidänkin seurakunnasta (hän oli siis eri seurakunnan leirillä) tuttuja sketsejä ja hän oli jokaisen tunnistanut selityksistäni. :'D Että tuttua kamaa. Lupasinkin jo, että raahaan hänet ainakin yhteen seurakuntamme nuorten kesäiltaan. Ja jos mahdollista, Big Camp -leirijatkotapahtumaan.

Se, mistä järkytyin, oli hänen omaisosensa. Oli kuulemma monessa raamiksessa ilmoittanut, että nyt ei puhuta Raamatusta, se on tylsää. MITÄ?? No TEE siitä sitten kivaa! Selitä, konkretisoi, esitä, vitsaile... Mitä vaan! Kunhan asiasta kiinnostuneet saisivat edes jotain irti! Yllättävän usein aiheesta eniten innostuneet näyttävät sitä vähiten. Jos ryhmässä olisikin ollut joku, joka on usein halunnut kuulla, mitä tuo iso kirja sisältää? Huoh.

Olenkohan liian "isoistunut"? :D En tiedä. Voihan se olla, mutta ainakin itselläni on kivaa. Kesän lopussa olevaa leiriä odotellessa.~


P.S.
Tutkin taas, millä hakusanoilla blogini on löydetty. Hakuja löytyi:
- kämmenten nahka kesii










- lepakko heliumpallo










- henkselit










- paljain jaloin










- taivaanraja blogi










- teiniäidit ohjelma
Siis... Wtf? :'D Kämmenten nahka kesii? Siis missä tekstissäni voisi olla mitään tuon kaltaista? Myös lepakko heliumpallo on mielenkiintoinen. Vaikka tiedänkin, että "heliumpallo" voi ihan hyvin tuoda tänne, onhan tuolla samannimisen  biisin sanat.

4 kommenttia:

  1. kämmenen nahka kesii XDXDXDXDXDXDXDXD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä! :'D Onko pikkuisen hämärä??

      Palkkio sille, joka keksii että mihin tekstiini se voisi viitata. Itse en nimittäin tiedä ollenkaan.

      Poista
    2. Itse löysin ihan googlaamalla melko ylhäältä ensimmäistä sivua, noilla hakusanoilla linkin tänne ja tekstiisi "Tiskatkaa niin kuumalla että käsien iho kuoriutuu irti." :D

      t. Lady of Shalott, ei jostain syystä kirjaa minua sisään. O.O

      Poista
    3. Okei...? :'D Kämmenten nahka kesii = käsien iho kuoriutuu irti?

      No jaa. Onhan Google oudompiakin heitellyt. xD

      Poista