keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Ja taas..

Taas kirjoittelen keskellä yötä, vaikka jaksan aina vannoa olevani aamuihminen? No jaa... Tällä kertaa melko hyvä syy.



Tulostelen ja nidon tässä runovihkosia Pridea varten. Käsittävät yhteensä 7 runoa kukin, kaikki liittyen tyttörakkauteen. (Oho!) Muste vain loppui ja odottelen viestiä äidin mieheltä että onko meillä enää mustaa mustetta. (Toivottavasti! Vielä on työtä jäljellä..) Kansissa iki-ihanat Sisar vaalea, Sisar tumma ja Pocahontas.

Kun aloitin, huomasin että vaivalla etsimäni nitoja, jonka piti olla riittävän pitkä nitomaan vihon, olikin liian lyhyt! Prrrkele! Maksoi yli 70e mokoma! Noh, pitää vähän taittaa sivuja että yltää. Ja suoristaa sitten. Huoh. On se raskasta, juu.

Tänään aamusta olin Tulisielun  kanssa. Oltiin ensin meillä ja tehtiin sateenkaari-hamahelmi-juttuja. Ja hän maalaili pride-sateenvarjooni. Sitten mentiin heille ja katsottiin päivän Pokka pitää -jakso. Eli aika lailla laatuaikaa. :)

Kotona tosiaan aloin väkertää näitä vihkoja. (Eikä vastausta musteesta vieläkään kuulu... En kehtaa soittaakaan tähän aikaan...) Puuhailun lomassa soitin koneelta ympäri ja ympäri, jatkuvalla syötöllä It's OK to be gay -biisiä. Sisar tumma, jos luet tämän päästyäsi ulkomailta, tämä on tapa osoittaa että olet sydämessä koko ajan mukana. :D En unohda. Miten voisin kun Pride tuo melkeinpä väkisinkin sinut mieleeni?

Huomenna (tai siis tänään...) keskiviikkona nuorten ilta! <3 Sisar vaalea lupasi harkita sinne ilmestymistä. Mutta vaikkei tulisikaan, näen hänet ja Sammakkoprinssin torstain stand up -keikalla. Liput varattu on! Toivon näkeväni tällä viikolla muitakin rakkaita.

Pus kullat! Ikävä jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti