perjantai 15. kesäkuuta 2012

Homoilua

Ja taas uusi lissupostaus. :'D Mikäköhän näissä on, en kai ole saanut tartuntaa vaarallisesta virusepidemiasta latinankieliseltä nimeltään lissus pissimus.

Noh, mikäs siinä. Lokinkakka-meikkejä odotellessa siis laitan kuvia ostamistani vaatteista ja koruista. Arvaatteko teeman? Pärinpärin... *rumpujen päristystä*

HOMOT, PRIDE JA SATEENKAARET!

Olen NIIN valmistautunut tämän vuoden Prideen. Löysin Rautatieaseman pikkuliikkeestä ihanan tunikan (kokoa oli vain XL... No jaa.)
Onko loistava Prideen vai onko loistava Prideen? :D Vyön laitoin koska koko XL. Näytti ilman sitä päälläni teltalta... xD

Aurinkolasit ja sateenkaarisormus (joka löytyy myös edellisestä jutusta) ovat Cyber Shopista. Mielialasormus on vuosia ja vuosia sitten ostettu Heurekasta ja ajattelin sen olevan tarpeeksi värikäs homosormukseksi.

Ja vielä Kampin miesten Ninjasta löytämäni sateenkaarihenkselit. Miksi miesten liikkeessä myydään henkseleitä, mutta alakerran naisten liikkeessä ei...? Ja palvelukin on parempaa miesten puolella. :( Vaikkakin koska tuossa on tuo tunika, en tiedä vielä, tungenko helman shortseihin ja laitan henkselit vai olenko ilman henkseleitä...? Ideoita?


Että tässä tämänkertainen Pride-postaus. :'D Pitäisi löytää joku kiva sateenkaaren väreissä oleva kaulakoru... Katselen vaikka tänään Kampin Bijou Brigetestä ja Ninjasta. Onko ideoita kellään? Vai tekisinkö taas itse hamahelmistä sateenkaarikorun? Tänä vuonna onnistuisin paremmin, viimekertaisista virheistä oppii. ^^'

Ja ei kun odottelemaan marssia sateenkaarien puolesta!

4 kommenttia:

  1. Olet selvästi panostanut! Uskoisin, että Bijou Brigittestä varmasti löytyy, sinne minä ainakin yleensä suuntaan jos koruista on puhe. Ihana kauppa, ihania koruja ja kaikenlaisia, joten eiköhön sieltä löydy sateenkaaren värinen korukin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi vain, että kyseisen kaupan tuotteet ovat aika usein melko laaduttomia. :( Menevät helposti rikki.

      Mutta olen sieltä kyllä minäkin kaikkea kivaa löytänyt. :) Katsotaan, löytyykö sateenkaaria...

      Poista
  2. AWWW!!! <3
    Niin ihania ;___; <3

    VastaaPoista